[ŽT] Ukraina siekia įtraukti daugiau moterų. Joms numatoma užduotis  ()

Rusija yra kelis kartus didesnė už Ukrainą. Jėgos šiame kare toli gražu nėra lygios. Vakarai rems Ukrainą ginklais, bet Ukrainai vis tiek visada trūks karių. Įskaitant ir dėl to, kad dalis vyrų stengiasi pasitraukti, išvengti karo tarnybos, kariai yra sužeidžiami, pavargsta. Todėl net ir labai sunkiame kare darbo bus ir moterims.



© State Emergency Service of Ukraine (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Demining_in_Kharkiv_Oblast_(2024-04-10)_01.webp

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai reikia pabrėžti – moterys Ukrainoje aktyviai dalyvauja kare nuo pat jo pradžios. Moterys karės savanoriškai užima pozicijas apkasuose. Yra ir moterų karininkių, dronų piločių, vairuotojų, o karo medikių apskritai yra labai daug. Bet vis tiek kare daugiausia dalyvauja vyrai.

Tik 16,73€ už 4 vnt! Bluetooth pakabukas-ieškiklis. Nuostabus daiktas keliaujant, sekant savo daiktus ir augintinius
1876

Puiki kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Labai šaunių savybių, galima naudoti ištisus metus

Išsamiau

Karas yra alinančiai sunkus, fiziškai stipresni ir ištvermingesni žmonės jam tinka geriau. Tačiau ne visi vyrai dirba ten, kur jų fizinė jėga yra tinkamai išnaudojama. Daug kur juos tikrai gali pakeisti moterys.

Ukrainos vicepremjerė Julija Svyrydenko pranešė, kad Ukraina sieks į išminavimo procesą įtraukti daugiau moterų. Ukraina yra labiausiai sprogmenimis užteršta šalis pasaulyje, todėl išminavimas bus labai svarbi užduotis. Dabar jį daugiausia vykdo vyrai, kurie tikriausiai būtų naudingesni kitose karo dalyvių pozicijose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(1)
(14)

Komentarai ()

Susijusios žymos: