Slapta Ukrainos sąjungininkė. „Kartu su JK ir Prancūzija.“ Kas ji? (Foto)  ()

Tai buvo padaryta slapta.



© The Wall Street Journal (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=pRHnblS7EoE

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Storm Shadow“ ir SCALP raketos ne kartą demonstravo savo galią per kautynes ​​Ukrainoje, tapdamos nemaža problema rusams. Iki šiol buvo žinoma, kad šių ginklų tiekėjos buvo Prancūzija ir JK, tačiau, pasirodo, tuo užsiima ir kita šalis, kuri iki šiol tai darė slapta.

Apie šį netikėtą geradarį, padovanojusį dalį savo ginklų Ukrainai, viešėdamas vienoje gamykloje, gaminančioje sparnuotąsias raketas „Storm Shadow“, pranešė Jungtinės Karalystės gynybos ministras Grantas Shappsas. Shappsas mano, kad šis ginklas „daro didelį skirtumą“:

„Manau, kad „Storm Shadow“ raketos yra nepaprastas ginklas. JK, Prancūzija ir Italija ruošia šiuos ginklus naudojimui, ypač okupuotame Kryme.“

[Vokietija!] Portabilus automobilio įlenkimų šalinimo rinkinys kiekvienam! Nustebsite pamatę, ką jie išdarinėja (Video)
3227 3

Labai gera kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Labai ribotas kiekis

Išsamiau

Kartu verta pridurti, kad Italija niekada oficialiai neinformavo apie „Storm Shadow“ raketų perdavimą Ukrainai, tačiau yra daug požymių, kad tai buvo padaryta slapta. Pirmąjį šio ginklo užsakymą Italijos kariuomenė pateikė 1999 metais ir nuo to laiko, neoficialiais duomenimis, Italijos oro pajėgos turėjo 200 tokių raketų.

 

Tiksliai nežinoma, kiek jų išvyko į Ukrainą, tačiau neseniai paskelbtame naujame 500 milijonų svarų sterlingų vertės paramos pakete iš JK buvo skelbiama, kad gynėjų pajėgos gaus net 1,6 tūkst. priešlėktuvinių ir tiksliai valdomų raketų. „Storm Shadow“ tikrai bus tarp jų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(221)
(3)
(218)

Komentarai ()