[ŽT] Tai gali būti paskutinis jų žygis. Kur juda „kadyroviečiai“  (1)

Ukraina vis dar baiminasi puolimo iš šiaurės. Ypač dabar, kai Rusija prie sienos su Ukrainos Sumų sritimi dislokavo keturis kadyroviečių batalionus.


Mykolajivas po rusų atakos balandžio 28 dieną
Mykolajivas po rusų atakos balandžio 28 dieną
© State Emergency Service of Ukraine (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Destructions_in_Mykolaiv_after_Russian_strike,_2024-04-28_(03).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Keturi kadyroviečių batalionai yra 150-200 km nuo sienos su Sumų sritimi, teigia Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Petras Černikas.

„Manau, kad tai dar vienas propagandinis žingsnis. Keturi batalionai yra visavertis mechanizuotas pulkas, kuriame iš viso yra iki 2500 žmonių. Šarvuotų mašinų, jei yra visa parama, bus iki 100 vienetų. Gal vos daugiau. Ar tai rimta jėga? Negalima nuvertinti priešo“, – situaciją pakomentavo Černikas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Android planšetės, portabilios multimedijos sistemos, vaizdo projektoriai, 6in1 kavos aparatai, 3D spausdintuvai ir kt. (Video)
1640 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „N-ONE NPad Q“ - atnaujinta 6+128GB, Android 13 planšetė

2) „Drillpro“ - 18V 520Nm smūginis veržliasukis, su 2 baterijomis ir įkrovikliu

3) „iMars 11.26“ - portabili automobilinė multimedijos sistema

4) „BlitzWolf BW-V5Max“ - Android 9.0 vaizdo projektorius

5) „HiBREW H1B“ - 6in1 kavos aparatas, karšto, šalto ir arbatos režimai

6) „Artillery Sidewinder X4 Pro“ - naujausias 3D spausdintuvas

Išsamiau

Jis priminė, kad visa Ukrainos šiaurinė siena turi labai rimtus įtvirtinimus ir ten yra labai plačių minų laukų, kuriuos rusams būtų sunku įveikti su 2500 karių.

Tai gali būti paskutinis jų žygis. „Jei jie nuspręs nusižudyti (o tai būtų savižudybė), jie judės tik keliais. Mes dar šio karo pradžioje išmokome veikti keliuose. Pagal FGM-148 „Javelin“ pajėgumus, esame antra šalis pasaulyje po JAV. Mano nuomone, čia veikia kitas politinis komponentas, kurio mes, ekspertai, negalime gerai pakomentuoti“, – apibendrino Černikas.

 

 

 

(151)
(2)
(149)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: