„Kels košmarą ir tobulės.“ Tai labai pavojinga (Video)  ()

Rusai mobilizavosi greičiau, nei ukrainiečiai prognozavo.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo?fbid=783418940637853&set=pcb.783419140637833

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

ATO veteranas Jevgenijus Dikijus išsakė savo nuomonę, kodėl Vyriausioji žvalgybos valdyba kalba apie „sunkius laikus“ gegužės-birželio mėn. Jis paaiškino, ką tikriausiai turėjo omenyje Kyrylo Budanovas.

„Karas nepalengvės, bus tik pablogėjimas ir jis tęsis tol, kol viena iš pusių „sugrius“, – interviu „Novinarna“ pabrėžė Jevgenijus Dikijus.

„Bus sunku ir mums, ir jiems visą laiką, o paskui kažkuriuo momentu viena iš kariaujančių pusių nusiris kaip lavina, subyrės, tai yra, nebus laipsniško palengvėjimo, o tik pablogėjimas iki to momento, kai viena pusė „sugrius“.

[Vokietija!] Portabilus automobilio įlenkimų šalinimo rinkinys kiekvienam! Nustebsite pamatę, ką jie išdarinėja (Video)
3236 3

Labai gera kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Labai ribotas kiekis

Išsamiau

Anot jo, rusai toliau „kels košmarą“ Ukrainai ir tobulės.

„Mes savo ruožtu privalome: pirma, pagerinti savo gynybą ir, antra, patobulinti savo atakų priemones, o lemiamas bus jų santykis su RF“, – sakė kariškis.

Jo nuomone, Ukraina gali turėti pranašumą prieš Rusiją, nes pastaroji nėra be trūkumų.

„Net ir pirmosios mūsų pasiektos sėkmės – šiek tiek sumažinus Rusijos Juodosios jūros laivyną, šiek tiek – ketvirtadalį Rusijos Federacijos naftos perdirbimo pramonės... Ir tai tik pastaraisiais mėnesiais ir tokiomis sąlygomis, kai nebuvo amerikiečių pagalbos. Iš tiesų, jie turi daug silpnų vietų.“

 

Jis taip pat išsakė nuomonę, kodėl Vyriausios žvalgybos valdybos vadovas K. Budanovas kalbėjo apie „sunkius laikus“ gegužės-birželio mėn.

Budanovas žino daug. „Greičiausiai jis vertino tai, kad rusai mobilizavosi greičiau, nei mes prognozavome. Pirmosios naujokų bangos ateis anksčiau, nors aš asmeniškai prognozavau tik liepos-rugpjūčio mėn. Plius K. Budanovas turi gerą informaciją apie Rusijos gamybą. Manau, kad GUR pareigūnai įvertino, kiek išaugo tų pačių rusiškų raketų, dronų-savižudžių gamybos tempas“, – sakė kariškis.

 

Kartu jis pažymėjo, kad ginklavimosi varžybas tęsia abi pusės.

„Pastaraisiais mėnesiais sunaikinome beveik ketvirtadalį jų naftos perdirbimo pramonės, tai yra, geriname ir savo tolimojo nuotolio dronų kokybę, tai vienas iš galimo karo lūžio elementų; jei mes juos labiau terorizuosime šiais tolimojo atstumo orlaiviais nei jie mus“, – sakė Jevgenijus Dikijus.

Balandį K. Budanovas interviu BBC, kalbėdamas apie karo prognozes, sakė, kad nuo gegužės vidurio Ukrainoje, taip pat ir fronte, laukia gana sunki padėtis. Kartu jis pažymėjo, kad Ukrainai ši situacija nebūtų katastrofiška.

Jis nereaguoja į pesimistines Vakarų prognozes, ypač apie tai, kad Ukraina šiemet gali pralaimėti karą. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(1)
(43)

Komentarai ()

Susijusios žymos: