Absurdiška situacija. „Jūs viską gavote, bet kodėl jūs pralaimite?“ Atėjo momentas  ()

Karo analitikas nerimauja dėl nepalankaus naratyvo.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=712935201019561&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ir politikos analitikas, antiteroristinės operacijos veteranas Jevgenijus Dikijus interviu „Novinarne“ pakomentavo, ar šiais metais įmanomas Ukrainos puolimas, ypač atsižvelgiant į tai, kad Ukraina pradėjo gauti JAV pagalbą.

„Taip, sviediniai ateina. O tai, kad mes fronte turime 1:7, 1:10 gyvosios jėgos santykį, vadinasi, kiekvienas vaikinas ar mergina, esantys nulinėje vietoje, turi sustabdyti 7-10 orkų? To mums pagalbos paketas neišspręs. Iš esmės bet koks ginklas turi vieną labai svarbią savybę – jis nekovoja pats. Su bet kokiu ginklu turi kas nors kovoti. Ir tai atsako į klausimą, ar dabar pereisime į puolimą. Mes nepulsime, nes nėra kam“, – pažymėjo Dikijus.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 84€ ir tokios galimybės! Fantastiškas langų valymo robotas su DI. Paskutiniai vienetai (Video, „Liectroux HCR-09“)
4569 3

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Nuostabios galimybės

Ribotas kiekis

Išsamiau

Jis pabrėžė, kad „kažkada buvo kam pulti, bet nebuvo su kuo pulti, paskui buvo momentas – pastarasis pusmetis – kai nebuvo su kuo pulti, o dabar yra su kuo pulti, bet nėra kam pulti“. Kariškis nerimauja, kad gali atsirasti naratyvas, esą „ginklai ir sviediniai jau pakeliui, todėl mobilizacija nebereikalinga“.

 

„Taip nėra. Jei atsitiks tai, ko bijau, kad ši pagalba mus atpalaiduos, rezultatas bus toks, kad paliksime frontą be mobilizacijos, be žmonių. Tada tai bus mūsų nenaudai. Anksčiau viską nurašydavome tam, kad Trumpas neduoda sviedinių, bet dabar šis pasiteisinimas išnyksta. Ir tie patys sąjungininkai pradės kelti visai kitokį klausimą: jūs viską gavote, bet kodėl jūs pralaimite? Ir tai bus išimtinai mūsų vidaus problema“, – aiškino Dikijus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(64)
(1)
(63)

Komentarai ()

Susijusios žymos: