Tai paskutinis jų „galimybių langas“. „Raunasi kaip pasiutę“  ()

Ukrainos vadovybė turėjo „pasirinkti tarp blogos situacijos ir dar blogesnės“, ir nusprendė prarasti teritoriją, o ne karius.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=784455807200833&set=pcb.784455880534159

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„The New York Times“ rašo, kad Rusija bando padidinti savo pranašumą Rytų Ukrainoje ir pralaužti fronto liniją išnaudodama laiką, kol Ukraina laukia pirmosios karinės pagalbos siuntos iš JAV.

Pastebima, kad pastarosiomis savaitėmis Rusijos kariai raunasi kaip pasiutę. Jie užėmė arba įžengė į daugybę kaimų rytiniame fronte, o tai rodo Ukrainos karių padėties regione pablogėjimą, apie kurį visų pirma pranešė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas Oleksandras Syrskis.

[Vokietija!] Už mažiausias kainas puikios kokybės lazeriniai nivelyrai: 16 linijų, 2 baterijos, pulteliai ir net APP - fantastiški daiktai remonto ir statybų darbams (Video)
1958 1

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Paskutiniai vienetai

Labai gausios pakuotės - papildomi priedai, laikikliai, stovai + 2 baterijos!

16 linijų, žalios spalvos 532nm lazeriai

Valdomi su mygtukais, pulteliu ir APP

Išsamiau

Jis balandžio 29 d. pažymėjo, kad Ukrainos kariai pasitraukė iš trijų netoli Avdijivkos esančių kaimų – Berdyčių, Semenivkos ir Novomychajilivkos.

Karo ekspertai teigia, kad pastarojo meto Rusijos sėkmė atspindi jos norą pasinaudoti „galimybių langu“ ir tęsti atakas, kol į Ukrainą atvyks pirmoji karinės pagalbos siunta, padėsianti palengvinti Ukrainos gynybos pajėgų padėtį.

„The New York Times“ taip pat cituoja nevyriausybinės tyrimų grupės „Ukrainos saugumo ir bendradarbiavimo centras“ vadovą Serhijų Kuzaną, kuris teigė, kad Ukrainos vadovybė turėjo „pasirinkti tarp blogos situacijos ir dar blogesnės“, ir nusprendė prarasti teritoriją, o ne karius.

 

Situaciją apsunkina ir tai, kad Rusijos kariams pavyko prasibrauti per šiaurinę gynybinės linijos dalį ir greitai įsiveržti į Očeretynės kaimą, esantį prie kelio, vedančio į Pokrovską. Kartu, kaip rašo leidinys, kol kas nežinoma, ar Rusijos kariai turi visišką jo kontrolę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(2)
(13)

Komentarai ()

Susijusios žymos: