[ŽT] Milžiniška eskalacija kare. Anksčiau Rusija jų nelietė. Europa „šokiruota“  ()

Situacija atrodo grėsmingai.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© SpaceX-Imagery (Pixabay Content Licence)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per naujausius masinius Rusijos Federacijos raketų smūgius Ukrainai buvo atakuojamos dujų saugyklos, kurios atlieka svarbų vaidmenį užtikrinant Europos energetinį saugumą. 

Apie tai pranešė Ukrainos „Naftogaz“ generalinis direktorius Oleksijus Černyšovas, rašo „Financial Times“. 

Maždaug trečdalis Ukrainos dujų saugyklų skirta Europos poreikiams. Jose europiečiai saugo savo kuro atsargas žiemos sezonui. Anksčiau Rusijos armija jų nelietė, smogdavo Ukrainos elektros energijos tiekimo objektams, tačiau dabar situacija pasikeitė, nes Rusija pradėjo didinti eskalaciją.

Pigiau nebūna, mažiausios kainos istorijoje! Iš Vokietijos apžvalgininkų giriami lazeriniai graviruokliai. Paskutiniai vienetai (Video, „ATOMSTACK A5 Pro“ ir „ATOMSTACK A5“ palyginimas)
2216 5

Mažiausios kainos istorijoje

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai geras funkcionalumas ir apžvalgininkų pagyros

Išsamiau

Černyšovas pažymėjo, kad pastaruoju metu nuo Rusijos raketų smūgių jau nukentėjo kelios dujų saugyklos. Rusam pavyko apgadinti tik antžeminius statinius, tačiau situacija atrodo gana grėsmingai. 

 

„Naftogaz“ generalinis direktorius paragino Europos šalis aprūpinti Ukrainą papildomomis priešlėktuvinės gynybos sistemomis dujų saugykloms apsaugoti, patikslindamas, kad tai „atitinka Europos Sąjungos interesus“. Jis taip pat pridūrė, kad Ukrainos dujų sistema yra „tvirtai integruota“ į Europos sistemą, ir jei Rusijai pavyktų sunaikinti šias dujų saugyklas, tai galėtų turėti įtakos viso regiono energetiniam saugumui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(104)
(13)
(91)

Komentarai ()