Artėja „valanda X“. Skelbiama, ko bijo Rusija  ()

FSB pareigūnai perspėja apie „fejerverkus“.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© Mil.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Выдвижение_автомобильной_колонны_снабжения_ВС_РФ_в_Харьковской_обл._001.png

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Laikinai okupuotoje Ukrainos teritorijoje, taip pat Rusijos Šeremetjevo oro uosto patikros poste FSB sugriežtinto saugumo priemonės. Jomis siekiama užkirsti kelią „teroristų ir diversantų infiltracijai“. Okupacinė valdžia racionalizavo kalbas apie tam tikrą pavojų „per gegužės šventes“, o „valanda X“ pirmiausia laikoma V. Putino inauguracijos diena, rašo OBOZ.UA.

Tą pačią dieną, kai buvo paskelbta žinia apie ilgai lauktos JAV karinės pagalbos Ukrainai suteikimą, kilo audringa okupantų ir jų bendrininkų reakcija. Įvairūs Z-kanalai akimirksniu prapliupo grasinimais, o kai kurie – prognozėmis gegužės pirmajai pusei. Visų pirma, viename su Rusijos gynybos ministerija susijusiame „Telegram“ kanale buvo tiesiogiai teigiama, kad artimiausiu metu reikėtų tikėtis Ukrainos smūgių.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 84€ ir tokios galimybės! Fantastiškas langų valymo robotas su DI. Paskutiniai vienetai (Video, „Liectroux HCR-09“)
4647 3

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Nuostabios galimybės

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Jei pridėsime oficialius pareiškimus apie papildomus ilgojo nuotolio raketų, įskaitant ATACMS ir „Storm Shadow“, pristatymus (ne tai, kad jos dar nebuvo pristatytos, tiesiog dabar jau uždegta žalia šviesa jų naudojimui), gausime bendrą vaizdą: nauji bandymai smogti jau netoli. Ir tai gali įvykti per gegužės šventes, o dar labiau tikėtina – iki prezidento inauguracijos gegužės 7 d.“, – rašė garsus Z-kanalas.

Pranešime taip pat nurodoma, kad pirmiausia tikimasi smūgių į Krymo tiltą, „kuriam skiriamas labai didelis dėmesys“.

 

Beje, kad būtų išvengta sprogstamųjų netikėtumų, per tiltą draudžiama važiuoti sunkvežimiams, galima tik lengvaisiais automobiliais ir maršrutiniais autobusais. Visi vairuotojai ir keleiviai, taip pat jų bagažas dabar kruopščiai tikrinami – perleidžiami per rėmus ir interoskopą (rentgeno televizijos įranga, skirta nekontaktiniam objektų tikrinimui), tikrinami telefonai.

„Kalbama, kad per gegužės šventes Ukrainos kariuomenė tikrai pateiks staigmenų. Okupantai psichuoja, gatvėse jų dar daugiau su automatais. Jie bijo ir smūgių, ir diversantų. Bet automatas tikrai nenaudingas prieš ATACMS“, – dalijosi įspūdžiais okupuoto miesto gyventojas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(192)
(3)
(189)

Komentarai ()

Susijusios žymos: