Visiškai slaptai. 70 km nuo sienos, 1,8 km ilgio. Šokiruoti net ekspertai (Foto)  ()

Rusai netoli Ukrainos sienos stato naują aerodromą.


An-26
An-26
© Igor Dvurekov (CC BY-SA 3.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Antonov_An-26...,_Russia_-_Air_Force_AN1606143.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai praneša „Military“ portalas, kuris remiasi OSINT analitiko RedIntelPanda paskelbtomis nuotraukomis.

Rusijos aerodromas prie Aleksejevkos, maždaug už 70 km nuo sienos su Ukraina, statomas mažiau nei metus. Internete paskelbtose palydovinėse nuotraukose matyti ne tik bazės kūrimo procesas, bet ir toks svarbus parametras kaip kilimo ir tūpimo tako ilgis. Taip galima nustatyti, kokie konkretūs lėktuvai čia galės leistis.

[Vokietija] Aukščiausios klasės 100W sulankstoma, portabili saulės panelė! Nuostabus daiktas patogioms kelionėms ir žygiams. Ribotas kiekis („Pegiant MItos PV100“)
4034 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Puikios savybės

Išsamiau

Pirmieji darbai slaptoje Rusijos bazėje pradėti 2023 metų liepą. Tačiau dėl oro sąlygų (žiemos ir atlydžių) statybas teko sustabdyti, o darbai buvo tęsiami tik nuo balandžio pradžios. Šiuo metu ant kilimo ir tūpimo tako įrengiama betoninė danga. Todėl objektas dar neveikia ir greičiausiai nepriima orlaivių.

 

Tačiau žinoma, kad tako ilgis yra maždaug 1,8 km – jis pakankamai ilgas, kad jame galėtų leistis transporto lėktuvai An-26 ir atakos lėktuvai Su-25, vykdantys operacijas Ukrainoje. Taip pat yra daug vietos sraigtasparniams.

Objektas beveik neabejotinai skirtas karinėms operacijoms, nes Aleksejevka yra zonoje, kurioje civiliniai skrydžiai draudžiami. Todėl artimiausiu metu naujai pastatytame aerodrome galės leistis lėktuvai, gabenantys įrangą rusams, arba tarnauti kaip atakos lėktuvų valdymo bazė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(21)
(-16)

Komentarai ()