„Jie vėluoja.“ Kuleba skelbia apie didžiausią karo rykštę  ()

„Tai tikra šio karo rykštė.“


Ukrainos vėliava
Ukrainos vėliava
© jorono (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/international-banner-flag-ukraine-2684771/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tęsiantis kariniam konfliktui, Ukraina susiduria su rimtais išbandymais, vienas iš jų – didelė žala jos energetikos infrastruktūrai dėl nuolatinio šalies agresorės Rusijos apšaudymo. 

Remiantis naujausiais užsienio reikalų ministro Dmytro Kulebos pareiškimais JAV žurnalui „Foreign Policy“, dėl agresyvių Rusijos veiksmų nukentėjo apie 50 % valstybės energetikos sistemos. Dėl šių veiksmų daugelis Ukrainos regionų susidūrė su energetikos krize. 

Pigiau nebūna, mažiausios kainos istorijoje! Iš Vokietijos apžvalgininkų giriami lazeriniai graviruokliai. Paskutiniai vienetai (Video, „ATOMSTACK A5 Pro“ ir „ATOMSTACK A5“ palyginimas)
2215 5

Mažiausios kainos istorijoje

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai geras funkcionalumas ir apžvalgininkų pagyros

Išsamiau

Vis dėlto D. Kuleba pabrėžia, kad Ukrainos žmonės parodė neįtikėtiną atsparumą ir gebėjimą prisitaikyti: „Mes laikomės, nes daug ko išmokome“.  

Kaip pabrėžė užsienio reikalų ministras, JAV pagalba labai sustiprino Ukrainos žmonių ir kariuomenės moralę. Tačiau čia svarbų vaidmenį vaidina laikas, kol įranga ir ginklai pasieks fronto liniją, nes frontui šios pagalbos reikia nedelsiant.

„Karo sąlygomis svarbu ne tik kiekis ir kokybė, bet ir laikas. Ir, deja, turiu pripažinti, kad Ukrainos sąjungininkai, nepaisant jų pastangų, vėluoja. Turime pažvelgti tiesai į akis ir pripažinti, kad Rusija savo karinėmis pastangomis yra efektyvesnė“, – sakė Dmytro Kuleba.

 

Ukraina vis dar tikisi daugiau oro gynybos sistemų, įskaitant „Patriot“, nes šiuo metu didžiausias iššūkis Ukrainai yra raketų atakos. Kuleba jas pavadino „tikra šio karo rykšte“. Pastaruoju metu padažnėję išpuoliai prieš energetikos infrastruktūrą tik pabrėžia, kad būtina nuolatinė karinė pasaulio bendruomenės parama.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(3)
(31)

Komentarai ()