„Baltijos šalis užims per 7 dienas! Pergale netikiu.“ Skelbiamas „3 sluoksnių“ planas  ()

Vadymas Skibickis prisipažino netikintis Ukrainos pergale fronte. Anot jo, derybos gali prasidėti 2025 m.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© ZSU (atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=785820960397651&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija parengė planą pradėti destabilizuoti padėtį Ukrainoje. Jį sudaro trys punktai. Apie tai interviu „The Economist“ plačiau pasakojo Ukrainos Vyriausiojo žvalgybos direktorato (GUR) vadovo pavaduotojas generolas majoras Vadymas Skibickis.

Gegužė bus lemiamas mėnuo, kai Rusijos Federacija įgyvendins savo „trijų sluoksnių“ destabilizavimo planą. Pirmasis ir pagrindinis jo punktas yra karinis. Prireiks savaičių, kol Ukraina gaus ilgai lauktą pagalbos paketą iš JAV.

Antrasis punktas – dezinformacijos kampanija prieš Ukrainą. Juo siekiama pakenkti mobilizacijai ir Volodymyro Zelenskio politiniam teisėtumui (po atidėtų Ukrainos prezidento rinkimų turėjusių vykti kovo 31 dieną). Ukrainos pareigūnai nerimauja, kad padidinus mobilizaciją, kariuomenė bus papildyta nemotyvuotais, žemos kovinės dvasios kariais. Skibickis pabrėžė, kad gelbsti tai, kad Rusija susiduria su panašiomis problemomis.

Pigiau nebūna, mažiausios kainos istorijoje! Iš Vokietijos apžvalgininkų giriami lazeriniai graviruokliai. Paskutiniai vienetai (Video, „ATOMSTACK A5 Pro“ ir „ATOMSTACK A5“ palyginimas)
2403 5

Mažiausios kainos istorijoje

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai geras funkcionalumas ir apžvalgininkų pagyros

Išsamiau

Paskutinis, trečiasis punktas – tai negailestinga Rusijos Federacijos kampanija, kuria siekiama izoliuoti Ukrainą tarptautiniu mastu.

Kaip baigsis karas Ukrainoje

Generolas majoras pripažino, kad nemato galimybės Ukrainai laimėti karą mūšio lauke. Perspektyva stumti Rusijos pajėgas prie sienų vis labiau tolsta, tačiau ir tai nesustabdytų konfrontacijos.

Skibickis pabrėžė, kad tokie karai baigiasi tik sutarčių pasirašymu. Šiuo metu tiek Ukraina, tiek Rusija prieš derybas bando pasirinkti „palankiausią poziciją“. Tačiau, pasak Skibickio, derybos gali prasidėti ne anksčiau kaip antroje 2025 metų pusėje.

 

Tačiau labiausiai nežinomu veiksniu jis įvardino Europą. GUR vadovo pavaduotojas įsitikinęs, kad jei Ukrainos kaimynės nesugebės padidinti ginklų gamybos, jos taip pat atsidurs taikiklyje.

„Rusai Baltijos šalis užims per septynias dienas. NATO reakcijos laikas yra dešimt dienų“, – sakė Skibickis.

Anot jo, Ukraina suteikė Europai ilgalaikį pranašumą. „Mes ir toliau kovosime. Neturime kito pasirinkimo. Norime gyventi“, – sakė generolas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(88)
(-46)

Komentarai ()