[ŽT] Tai neaptarinėjama. Trumpas brandina slaptą planą Ukrainai  ()

Skelbdamas, kad užbaigs karą Ukrainoje, Trumpas bando prisivilioti JAV rinkėjus, kurie tikisi taikos.



© Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Donald_Trump_in_July_2023#/media/File:Donald_Trump_(53066688047).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Donaldas Trumpas iš tikrųjų parengė detalų planą, kaip užbaigti karą Ukrainoje, tačiau jis nebus atskleistas iki rinkimų, rašo „The Telergaph“, remdamasis Trumpui artimu šaltiniu.  Šaltinio teigimu, šis planas nėra aptariamas žiniasklaidoje, kad „neprarastų svertų“.

[Vokietija] Aukščiausios klasės 100W sulankstoma, portabili saulės panelė! Nuostabus daiktas patogioms kelionėms ir žygiams. Ribotas kiekis („Pegiant MItos PV100“)
4061 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Puikios savybės

Išsamiau

Buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas, norintis vėl sugrįžti į Baltuosius rūmus, savo kampanijoje akcentuoja, kad turi planą Ukrainai, bet nesileidžia į smulkmenas.

Šaltinis pažymėjo, kad Trumpas sutelks dėmesį į paprastą žinią, jog užbaigs karą. „Jis nori sustabdyti žmonių žudymą. Tai yra tarsi buferio lipdukas: „Trumpas sustabdys žudymą“, - aiškino jis. Tai yra, žinutė yra labai paprasta, neperkrauta, kad visiems būtų aišku ir niekas negalėtų žiūrėti į detales ir aiškinti, kad tai nesuveiks.

 

 

(9)
(30)
(-21)

Komentarai ()