Įjungiamas „pagreitintas režimas“. Netikėtas puolimas. Kas nutiko  ()

Gynybos ministerija pastarąsias 72 valandas dirbo „pagreitintu režimu“.


JK Gynybos ministerija
JK Gynybos ministerija
© Harland Quarrington/MOD, OGL v1.0OGL v1.0 (Atvira licencija) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ministry_of_Defence_MoD_Main_Building,_London_MOD_45152986.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JK Gynybos ministerija patyrė įsilaužėlių išpuolį prieš karinio personalo darbo užmokesčio sistemą, buvo nutekinti kai kurių veteranų asmens duomenys. Greičiausiai čia galėjo dalyvauti Kinija.

Apie tai praneša „SkyNews“.

Pažymima, kad gegužės 7 dieną deputatai bus informuoti apie masinį duomenų nutekėjimą, susijusį su Gynybos ministerija, ir nukreiptą į kariškius – įtariamas Kinijos įsikišimas. 

Kibernetinė ataka buvo nukreipta į dabartinio karinio personalo ir kai kurių veteranų darbo užmokesčio sistemą. Dėl įsilaužėlių manipuliacijų buvo atskleisti vardai ir banko duomenys, tačiau „SkyNews“ priduria, kad šį mėnesį visi gaus atlyginimą. Įsilaužimas įvyko praėjus mažiau nei dviem mėnesiams po to, kai vyriausybė apkaltino Kinijos „valstybinius veikėjus“ dėl dviejų „piktybinių“ kibernetinių atakų kampanijų JK.

Pigiau nebūna, mažiausios kainos istorijoje! Iš Vokietijos apžvalgininkų giriami lazeriniai graviruokliai. Paskutiniai vienetai (Video, „ATOMSTACK A5 Pro“ ir „ATOMSTACK A5“ palyginimas)
2514 5

Mažiausios kainos istorijoje

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai geras funkcionalumas ir apžvalgininkų pagyros

Išsamiau

Konservatorių parlamentaras ir buvęs kariškis Tobiasas Ellwoodas „SkyNews“ išsakė savo nuomonę apie Kinijos įsitraukimą, kuri „...tikriausiai žiūri į finansiškai pažeidžiamus žmones, siekdama papirkti juos pinigais“.

Pažymima, kad Gynybos ministerija pastarąsias 72 valandas dirbo „pagreitintu režimu“, siekdama įvertinti įsilaužimo mastą.

 

Tikimasi, kad gynybos ministras Grantas Shappsas gegužės 7 d. pateiks pareiškimą Bendruomenių rūmams, kuriame išdėstys „daugiapunktį veiksmų planą“, kaip apsaugoti nukentėjusius kariuomenės narius. Tuo pačiu JK Gynybos ministerija išreiškia viltį, kad kariškiai nesijaudins dėl savo saugumo – anot pranešimo, rytoj jiems turėtų būti suteikta konsultacija ir reikalinga pagalba.

Kol kas tyrimas neparodė, kad kokie nors duomenys būtų pavogti. „Tai gali sukelti klausimų, ar kitos šalys, turinčios sudėtingus santykius su Kinija, norės dalytis jautria žvalgybos informacija su JK“, – sakoma pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(2)
(6)

Komentarai ()