[ŽT] Nerealu. 100 jau Ukrainoje. Ir tai dar ne viskas  ()

Pagal susitarimą perduota daugiau nei pusė transporto priemonių.


Tankas „Leopard 1”
Tankas „Leopard 1”
© Stop kadras|https://www.youtube.com/watch?v=ek_0p18sTyA

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors vėluojama pristatyti ir suremontuoti techniką, Ukraina jau gavo iki 100 tankų „Leopard 1“, o iki šių metų pabaigos jų turės dar daugiau. Apie tai pranešė Vokietijos leidinys „Wirtschafts Woche“

Leidinio žurnalistai, remdamiesi užklausų ministerijose ir gynybos pramonės įmonėse rezultatais, išsiaiškino, kokia yra žadėtųjų tankų „Leopard 1“ pristatymo Ukrainai situacija. Už užkonservuotų transporto priemonių restauravimą ir modernizavimą atsakingos bendrovės „Flensburger Fahrzeugbau Gesellschaft“ atstovų teigimu, pagal susitarimą perduota daugiau nei pusė transporto priemonių, t. y. mažiausiai 60 iš 110 tankų.

[Vokietija] Būtinas rinkinukas! Tik 55€ už akumuliatorinį „Geevorks“ pjūklą ir sekatorių. Labai ribotas kiekis
3077 3

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Remiantis oficialiu Danijos gynybos ministerijos atsakymu, be minėtų transporto priemonių, Danija modernizavo ir perdavė dar 30 tankų, o tai reiškia, kad Ukraina iš viso turi apie 90 tokio tipo tankų. Leidinio šaltiniai iš šarvuočių gamybos pramonės įmonių taip pat teigė, kad iki šių metų birželio pabaigos į Ukrainą atvyks dar 20 tankų, o iki vasaros pabaigos iš viso planuojama perduoti 45 tankus, taigi 2024 m. Ukrainos kariuomenė turės 135 suremontuotus ir modernizuotus „Leopard 1“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(192)
(7)
(185)

Komentarai ()