Naujas įsiveržimas. „Jie itin aktyvūs.“ Kas vyksta  ()

Tai visiškai reali situacija.


Ukrainos karys
Ukrainos karys
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=788100060169741&set=pcb.788100140169733

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priešo štabas planuoja naują įsiveržimą į Ukrainą iš Baltarusijos teritorijos. Tai interviu „Belsat“ pareiškė Ukrainos politologas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų majoras Tarasas Berezovecas.

„Situacijos dėl dalinių buvimo ir būtinybės juos perkelti nekomentuosiu. Tai yra įslaptinta informacija. Apskritai, situacija pasienyje su Baltarusija ir toliau išlieka įtempta. Priešas neatsisako planų dėl naujos invazijos iš Baltarusijos teritorijos. Mes tai žinome.

[Vokietija!] 1500W nešiojamas garinis valymo aparatas. Išvalysite ten, kur atrodė neįmanoma!
2098 6

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos, greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė ir panaudojimo galimybės

Išsamiau

Šį kartą galime kalbėti ne tik apie Rusijos kariuomenės dalinius, bet ir Baltarusijos Respublikos ginkluotąsias pajėgas. Tai visiškai reali situacija.

Priešas ir jo sabotažo grupės aktyviai bando išminuoti laukus. Jie bando prasiskverbti į mūsų teritoriją ir pašalinti minas. Jų šnipinėjimo tinklas yra aktyvus. Matome pranešimus apie sulaikytus agentus. Rusai itin aktyvūs: paleidžia bepiločius orlaivius, dirba su savo agentų tinklu, vykdo informacines ir psichologines specialiąsias operacijas, kaip neseniai padarė Baltarusijos KGB vadovas, tiesiogiai grasindamas smogti ligoninei Kyjive. Ligoninė yra Obolone, link Baltarusijos pusės, [toks grasinimas] yra karo nusikaltimas.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(61)
(-41)

Komentarai ()