Ar jie ras kokių nors įrodymų? Mokslininkai nori susekti NSO (Video)  ()

Projekto tikslas – realiai ieškoti NSO.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mokslininkai jau daugelį metų norėjo rasti nežemiškos civilizacijos egzistavimo įrodymų. 2021 m. buvo sukurtas „Galileo“ projektas. Tai tarptautinė organizacija, suburianti mokslininkus iš daugelio šalių. Jo tikslas – surasti tikrą NSO, o ne pasikliauti fotomontažais. Tačiau tam reikia patikimų ir mokslinių tyrimų.

Galileo“ projektas – prof. Avi Loebo iš Harvardo universiteto iniciatyva. Tyrinėti paranormalius reiškinius mokslininkas nusprendė po to, kai Amerikos žvalgyba paskelbė pranešimą apie NSO. A. Loebas į projektą pakvietė daugelio sričių mokslininkus iš antropologijos, astrofizikos, astrobiologijos, chemijos, informatikos, eksperimentinės ir teorinės fizikos, komunikacijos, religijos studijų ir net medijų sričių.

Projekto tikslas – realiai ieškoti NSO, o ne pasikliauti atsitiktiniais ir anekdotiniais stebėjimais ar žiniasklaidos fotomontažais. Projekte taip pat bus tiriamas paranormalių reiškinių fenomenas. Mokslininkai stebės dangų naudodami infraraudonųjų spindulių, radijo bangų, garso tevchnologijas. Pats prof. A.  Loebas netiki JAV karių spekuliacijomis, kurie žiniasklaidoje teigė, kad Amerikos valdžia turi įrodymų apie NSO egzistavimą.

 

 

„Yra du variantai. Vienas iš jų zondai, reprezentuojantys priešiškų šalių, tokių kaip Kinija ir Rusija, sukurtas technologijas“, - sakė prof. A. Loebas.

Mokslininkas mano, kad proveržis NSO byloje gali būti labai greitas, o pirmieji NSO egzistavimo/nebuvimo įrodymai gali būti gauti vos po kelerių metų.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()