NASA turi svarbių žinių apie Marsą (Tiesioginė transliacija)  (1)

Jeigu Jungtinių Amerikos Valstijų kosmoso agentūra NASA praneša, kad ketina atlikti viešą pristatymą apie savo atradimus, reikia suprasti, kad tema pakrypsta išties į rimtą pusę.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2015-11-05 NASA turi svarbių žinių apie Marsą (Tiesioginė transliacija)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastarąjį kartą, kai NASA iš anksto paskelbė turinti svarbių žinių, viskas pasibaigė tuo, jog Raudonojoje planetoje mokslininkams pavyko aptikti skysto vandens pėdsakų, kurie galimai slepia nežemiškos formos gyvybę.

Taigi, praėjus geram mėnesiui, NASA vėl skelbia turinti svarbių žinių. Šiandien 21 valandą Lietuvos laiku NASA mokslininkai surengs spaudos konferenciją, per kurią turėtų paaiškėti dar daugiau svarbių detalių apie Marso planetą.

Tiesioginė transliacija:

Kol kas tėra aišku tiek, kad bus kalbama apie „Marso atmosferos likimą“. Ekspertai spėja, kad NASA mokslininkams pavyko išsiaiškinti įvairių detalių apie Raudonosios planetos atmosferos pokyčius nuo tinkamų gyvybei egzistuoti iki pražūtingų.

Neatmetama tikimybė, kad kažkada Marso atmosfera buvo itin panaši į Žemės planetos. Deja, tačiau kol kas tai tėra spekuliacijos, todėl belieka sulaukti ir išgirsti NASA atstovų pranešimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(73)
(0)
(72)

Komentarai (1)