Nauji namai kosmose: ar galima gyventi dar toliau nei Marsas? Kolonijos asteroiduose, kosminėse stotyse ir kelionės į kitas žvaigždes (II dalis)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2019-06-29 11:49
kriogenika neveikia - nes supleso lasteles net DNR lygyje... kartu kaita tuo labiau neveikia - nes sekancioj kartoj interesai skiriasi. net toj pacioj kartoj viskas taip kinta - kad interesai nespeja prisitaikyt... vieninteliai variantai - arba skrist greiciau, arba turi but nerealiai ilgaamziai patys zmones. ir dar labai motyvuoti. palikuonims bus giliai pofig tie ju tevu ir seneliu interesai... taip kad jokia "kartu kolonija" niekur nenuskris. o tiesiog gyvens, kol issigims, sugadins iranga ar zlugs. taspatc kaip bezdzioniu gauja paleist - tipo "skrenda"... as abejoju net ar iki Marso nuskris per ateinancius 500 metu... taip visapusiskai sklandziai, su grizimu daR normalios bukles. dabar teimanoma nebent puslavoni kazkoki nuskraidint...
sub 2019-07-01 09:22
Tai nori sakyt tau pofig Einšteinas, Edisonas ir pan, kurie paklojo pamatus dabarčiai? Manau pofig būna tik tiems, kurie nėra išsilavine ir niekuo nesidomi, bet dedasi viskuo žinančiais. Aš nežinau kaip bus, bet kas labai keista, kad tu žinai kaip bus. Gal tu orakulas, pranašas koks. Ne toje sferoje manau bandai atspėt ateitį.