Pasirodė kraupūs vaizdai kaip žmonės atrodys po 1000 metų – dėl visko kalta viena masiškai išplitusi technologija: yra vienas „bet“ (Foto)  (10)

Mokslininkai papasakojo, koks realus toks ateities scenarijus žmonijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žmogaus evoliucija yra neišvengiama, o mokslininkai ne kartą svarsto, kaip laikui bėgant pasikeis žmogaus gyvenimas ir mūsų išvaizda. Naujas tyrimas rodo, kad mūsų ateities perspektyvos labai slegiančios, rašo „Futurism“.

„Daily Mail“ paskelbė straipsnį „Kaip žmonės gali atrodyti 3000 metais“. Tyrimas prognozuoja, kad po 80 metų išmanieji telefonai ir kitos programėlės mus taip pakeis, kad būsime visiškai panašūs į Golumą iš „Žiedų valdovo“. Kuproti, antruoju voku, stora kaukole ir mažytėmis smegenimis – štai kokią žmonijos ateitį vaizduoja tyrimas.

Kūrėjai, sukūrę ateities žmogaus modelį „Mindy“, tikina, kad prieš pradėdami 3D modeliavimą konsultavosi su ekspertais ir tyrėjais.

 

Pasirodo, mūsų programėlės, su kuriomis praleidžiame nemažą dienos dalį, deja, labai veikia mūsų raidą ir išvaizdą. Kaip įrodymą „Mindy“ kūrėjai cituoja žmogaus stuburo vystymosi srities ekspertų ir kitų mokslininkų komentarus.

Tačiau ar tikrai taip yra? Mokslininkai atliko tyrimą, siekdami suprasti, kokia reali tokia „daug žadanti“ ateitis žmonėms. Pasirodo, tą patį tyrimą pernai paskelbė virtualiais telefonų numeriais prekiaujanti svetainė TollFreeForwarding.com. Patikimas šaltinis, ar ne?

 

 

Tačiau tai dar ne viskas: mokslininkai ištyrė ekspertus, kurių autoritetingos nuomonės buvo paminėtos straipsnyje, ir padarė išvadą, kad žmogaus stuburo vystymosi ekspertas iš tikrųjų yra „gerovės ir vystymosi ekspertas“ svetainėje, prekiaujančioje masažo losjonu.

Išanalizavę visus publikacijoje pateiktus įrodymus, mokslininkai priėjo prie išvados, kad ši medžiaga, kurioje prognozuojama, kad po 1000 metų jūs ir aš tapsime kuprotais su mažomis smegenimis, nėra tiesa ir mažai ką bendro su tiesa. Straipsnis tikriausiai buvo parašytas kaip feikas, kad būtų daugiau srauto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(33)
(-22)

Komentarai (10)