Drono filmuotoje medžiagoje matyti kraupiai perlūžusi žemė po siaubingo Turkijos žemės drebėjimo (Video)  ()

Bepiločių orlaivių filmuotoje medžiagoje iš pietų Turkijos matyti, kad laukuose, keliuose, upeliuose ir kalvų šlaituose žemę raižo didžiuliai įtrūkimai, kuriuos sukėlė savaitės pradžioje regioną sukrėtęs didžiulis žemės drebėjimas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-11 Drono filmuotoje medžiagoje matyti kraupiai perlūžusi žemė po siaubingo Turkijos žemės drebėjimo (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas dantytas plikos ir suskilinėjusios žemės randas, atsivėręs po žemės drebėjimo, giliai įsirėžė į pylimus ir driekėsi atvira žeme iki horizonto netoli Tevekkeli miesto pietinėje Turkijos Kahramanmaro provincijoje.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5910 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Pasiekęs greitkelį, lūžis perskėlė asfaltą ir metalinius užtvarus. Didžiuliai rieduliai nuvirto nuo kalvos kelio pakraštyje.

Netoli Tepehan kaimo didžiuliai tarpekliai „perpjovė“ giraites, palikdami pilkai rudos žemės salas ir medžius, stūksančius ant naujų prarajų. Kiti medžiai gulėjo nuversti ant šono.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(3)
(14)

Komentarai ()

Susijusios žymos: