Nė vienas pastatas nenugriuvo: kodėl vienintelis miestas liko sveikas per žemės drebėjimą Turkijoje  (1)

Miesto, kuriame žemės drebėjimas nesugriovė nė vieno pastato, meras Erzenas Okkesas Elmasoglu reiškinį aiškino „darbu įstatymų ribose“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-13 Nė vienas pastatas nenugriuvo: kodėl vienintelis miestas liko sveikas per žemės drebėjimą Turkijoje  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per neseniai įvykusį didelio masto žemės drebėjimą Turkijoje, Hatajaus provincijoje, kuri patyrė beveik didžiausią žalą, išliko tik vienas miestas – Erzinas. Čia negriuvo nė vienas pastatas, žuvusiųjų ir sužeistųjų nėra. Tai pirmiausia paaiškinama statybos taisyklių laikymusi mieste. Apie tai pranešė Turkijos laikraštis „Cumhuriyet“.

Erzino meras Okkeso Elmasoglu šį reiškinį paaiškino tik „darbu įstatymų ribose“. Jis pabrėžė, kad Erzino mieste griežtai draudžiama statyti savavališkus pastatus. Pasak miesto vadovo, nelegalių statybų jis neleidžia net savo artimiesiems, o mieste kylančių pastatų statybos normatyvai yra itin kruopščiai tikrinami.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5916 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Aš neleidau statyti nelegaliai jokio pastato. Ant manęs pykdavo, kritikavo, grasino, klausdami: „Ar manote, kad esate vienintelis sąžiningas žmogus šioje šalyje?“ Bet dabar manęs negraužia sąžinė“, – sakė Okkesas Elmasoglu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(163)
(1)
(162)

Komentarai (1)