Kaip iš siaubo filmo: internete kilo tikra audra dėl kraupaus kirmino, kuris sukuria baltą tinklą (Video)  ()

Vaizdo įraše matyti, kaip ant vyro delno ropoja raudonas kirminas, kuris skleidžia medžio šaknis primenančius tinklus. Vaizdo įrašas peržiūrėtas daugiau nei 4,3 mln. kartų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete išplito vaizdo įrašas, kuriame neįprastas padaras kuria į medį panašų tinklą.

Keisto gyvūno vaizdo įrašą  paskelbė „Interesting Channel“ kanalas, kur jis sulaukė daugiau nei 4,3 milijono peržiūrų ir sukėlė nepasiruošusių žiūrovų pasibjaurėjimą.

Vaizdo įraše matyti, kaip ant vyro delno ropoja raudonas kirminas, kuris skleidžia medžio šaknis primenančius tinklus. Tuo pačiu vyras išlieka ramus.

Žmonės socialiniuose tinkluose pradėjo aktyviai diskutuoti apie šią neįprastą būtybę. Daugelis buvo nustebę ir apibūdino tai kaip kažką ateiviško. Kai kurie vartotojai rašė, kad tai kažkas iš siaubo filmo, o kiti teigė, kad kirminas buvo „nukritęs iš kosmoso“.

Paaiškėjo, kad tai nemertina – kaspinuotis. Savo grobiui, daugiausia moliuskams ir sraiges, gaudyti naudoja baltą tinklelį, vadinamą „straubliuku“ (Proboscis). Sugautą padarą kirminas tempia į burną ir suėda. Be to, jis naudoja savo tinklą kaip gynybą ir paleidžia jį, jei plėšrūnas priartėja per arti. Pasaulyje yra daugiau nei tūkstantis kaspinuočių rūšių.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(3)
(3)

Komentarai ()