Internautai pliekia ištrūkusįjį iš anakondos nasrų: bailys! (Video)  (0)

Gamtininkas Paulas Rosolie, norintis atkreipti dėmesį į Amazonės drėgnųjų atogrąžų miškų naikinimą, nusprendė, kad jam reikalingas triukas, kurio žiūrovai tikrai nenorės praleisti. Todėl vyras sugalvojo Amazonės upėje pagauti 20 pėdų ilgio anakondą ir pažadėjo, kad parodys, kaip ji praryja žmogų, aprengtą specialiai pagamintu kostiumu. Tačiau dabar socialiniai tinklai lūžta nuo komentarų, kuriuos rašo nusivylę internautai – jie piktinasi, kad P. Rosolie pažadėjęs įspūdingą šou, šio pažado neištesėjo ir atvirai iš jo tyčiojasi.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2014-12-09 Internautai pliekia ištrūkusįjį iš anakondos nasrų: bailys! (Video)  (0)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ėmė piktintis, kad anakonda neprarijo žmogaus

Amerikos gamtininkas, turėjęs visiems parodyti, kaip jį praryja anakonda, to padaryti nespėjo – vos tik jo galvą apžiojo anakonda, jis susirūpinęs savo saugumu, toliau šios avantiūros nebetęsė ir toks jo poelgis užrūstino internautus.

Filmuotoje medžiagoje, kuri parodyta per kanalą „Discovery“, matoma, kaip juodu kostiumu, išteptu kiaulės krauju, aprengtas P. Rosolie keturiomis priropoja prie žvėries. Šį jo veiksmą stebi ir jo žmona Gowri. Po kelių sekundžių patelė anakonda, laikoma viena labiausiai bauginančia pasaulio būtybe, sugriebia galvą. Gamtininkas, pajautęs realią grėsmę, įsako savo komandos nariams jį išgelbėti. Pamatę šią šou dalį didelė dalis Amerikos žiūrovų puolė rašyti į socialinius tinklus ir reikšti nepasitenkinimą tuo, ką pamatė. Šou, kuris pavadintas „Suvalgytas gyvas“ juos nuvylė, nes anakonda ne tik, kad neprarijo žmogaus, bet spėjo vos apžioti jo galvą.

„Šį šou „Suvalgytas gyvas“ reikėtų pervadinti į bandymas pusantros valandos ieškoti gyvačių ir tada bandymas būti suvalgytam, bet likti tik šiek tiek apdraskytam“, - šaipėsi Twitter vartotojas Joshas Harris iš Bostono.

„Tikiuosi, kad Paulas yra laimingas nuvylęs ištisą tautą. Negaliu patikėti, kaip jis to po dar gali pasirodyti televizijos eteryje“, - piktinosi kita internatautė Connor McCarthy iš Pensilvanijos.

„Šou „Suvalgytas gyvas“ buvo visiška mano laiko gaišatis. Kaip galima pavadinti šou „Suvalgytas gyvas“ ir to kadre neparodyti“, - negalėjo patikėti Stacey Taylor iš Ontario valstijos Kanadoje.

Šis šou epizodas buvo parodytas per televizijos kanalą nepaisant aršių gyvūnų teisių aktyvistų protestų, kurie teigė, kad tai „vienas didžiausių žiauraus elgesio su gyvūnais pavyzdžių“.

Norėjo padaryti kažką beprotiško

Save gindamas P. Rosolie teisinosi, kad prisiėmė rizikas nusifilmuoti tokiame šou dėl to, kad surinktų pinigų gyvačių buveinių Pietų Amerikoje išsaugojimui ir patikino, kad anakonda nebuvo sužalota.

„Norėjau atkreipti žmonių dėmesį į nykstančius atogrąžų miškus ir padaryti kažką beprotiško, bet kokius kitus veiksmus aš jau buvau išbandęs anksčiau“, - dar prieš šou kalbėjo gamtininkas. 2008 metais P. Rosolie, gaudydamas gyvatę, buvo jos nutemptas net į vandenį. Po šio incidento jis buvo apsėstas minties pagauti šį žvėrį dar kartą. Prieš tai jis 60 dienų kartu su savo komanda praleido Amazonės upėje kovojant su elektriniais unguriais, potvyniais ir brakonieriais.

Kaip praneša „New York Post“, P. Rosolie kartu su savo komanda pradėjo pirmąsias mokslines studijas, tyrinėdami anakondas. Gamtininko teigimu, jeigu anakondas iš tiesų būna alkanos, jos gali suvalgyti žmogų.

Televizijos laidai „Suvalgytas gyvas“ P. Rosolie buvo pasiūlytas specialus kostiumas iš anglies pluošto, kuris atlaikytų milžinišką anakondos jėgą. Kostiumo gamybai buvo panaudota net 3D technologija, taip pat buvo prašoma, kad kostiumas nesužalotų anakondos vidaus organų, bet būtų atsparus jos virškinamojo trakto skysčiams. Ant kostiumo buvo pritaisyta kamera ir radijo imtuvas, kad Paulas galėtų su savo komandos nariais bendrauti net būdamas anakondos viduje.

„Mano komanda žino, kad esu toks žmogus, kuris sako“ man viskas gerai“ net iki to, kol jau būsiu nebegyvas“, - sakė P. Rosolie, kuris pirmą kartą Amazonę pamatė būdamas 18 metų.

Sako, kad pamena anakondos nasrus ir tamsą

Šou metu parodoma, kaip Rosolie prisiartina prie anakondos, ši jį griebia ir apžioja galvą. Komandos nariai stebi, kaip sulėtėja gamtininko kvėpavimas. Jo žmona per radijo siųstuvą paklausia, ar jam viskas gerai – Rosolie atsako, kad tiesiog stengiasi išlikti ramus, nepanikuoti. Vėliau gamtininkas pajaučia, kad anakonda jį taip sugriebė, kad jis nebegali pajudinti nei rankų nei kojų. Komanda vėl teiraujasi, ar jis gali kvėpuoti, tačiau jokio atsakymo nesulaukia. Dar po kelių sekundžių ji išgirsta Paulo žodžius: „Ruoškitės, jaučiu, kaip anakonda mane pradeda ryti“. Dar po kelių sekundžių jis pasiprašo pagalbos. Komandai pavyksta išvaduoti Paulą iš anakondos nasrų ir gyvatė yra paleidžiama atgal į gamtą.

„Paskutinis dalykas, kurį atsimenu – kaip anakonda mane apžioja ir tuomet viskas pasidarė juoda“, - jau išgelbėtas iš anakondos nasrų sakė drąsusis gamtininkas. Jis taip pat atskleidė, kad sugriebtas anakondos jis išbuvo apie valandą laiko iki kol buvo išvaduotas. Iš viso jo komandai prireikė beveik dviejų metų tam, kad būtų pasiruošta šio šou filmavimui.

Komandos nariai aiškino, kad jų pagrindinis tikslas buvo neleisti anakondai negyvai suvalgyti gamtininko.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Grynas.lt
Grynas.lt
(11)
(17)
(-6)

Komentarai (0)