Nieko sudėtingo. Keturios paprastos mitybos taisyklės, kurios padės sulieknėti  ()

Burrell patarė atsisakyti kepto maisto ir valgyti daugiau daržovių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nieko sudėtingo. Australų mitybos specialistė pasidalino keturiomis „mitybos taisyklėmis“, kurių reikia laikytis, norint numesti svorio.

Susie Burrell laikosi šių keturių principų: ribokite saldumynus iki vieno karto per dieną, venkite kepto maisto, nevartokite alkoholio ir išgerkite tik vieną kavos su pienu puodelį per dieną, rašo „New York Post“.

„Kai turite taisykles, susijusias su valgymu, pvz., negerti alkoholio arba nevalgyti deserto vakarais, smegenims nėra daromas papildomas spaudimas priimti kitokį sprendimą, nes turite numatytąjį rekomendacijų rinkinį. Tai leis jums laikytis dietos“, – aiškino ji.

Specialistė pastebėjo, kad nereikia savęs kankinti atsisakant saldumynų visam laikui, tereikia jų vartojimą sumažinti iki vieno karto per dieną. Burrell sako, kad galėsite „geriau kontroliuoti“ savo potraukį cukrui, kai prie to priprasite.

Burrell patarė atsisakyti kepto maisto ir valgyti daugiau daržovių.

 

„Nesvarbu, ar pasirinksite daržovių ir ryžių burito, ar daug daržovių turintį šaldytą maistą, pridėsite tam tikrų maistinių medžiagų ir valgysite daug sveikiau už keptą maistą, mėsainius ar picą“, – sakė mitybos specialistė.

„Valgykite vakarienę kuo anksčiau“, – patarė ji.

Taip pat specialistė rekomenduoja išgerti tik vieną kavos su pienu puodelį per dieną. Gerkite tiek kavos, kiek norite, bet apribokite kapučino ir latė puodelių skaičių iki vieno per dieną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()