Kokia mėsa labiausiai kenkia žarnynui – dietologės patarimai  ()

Tokia mėsa sukelia pilvo pūtimą ir neigiamai veikia visos virškinimo sistemos veiklą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kalbant apie skrandžio problemas, tokias kaip pilvo pūtimas ir virškinimo sutrikimai, perdirbta mėsa, pavyzdžiui, dešra, gali būti jų priežatis. Šioje mėsoje gausu priedų, konservantų ir daug natrio, kurie kenkia mūsų skrandžiui.

Krutika Nanavati, registruota dietologė, „She Finds“ straipsnyje pažymi, kad perdirbta mėsa sukelia pilvo pūtimą ir virškinimo sutrikimus dėl didelio natrio ir priedų, tokių kaip nitratai, kiekio.

[Vokietija+Kuponas] Net 22 vnt. ir fantastiškos kainos turistiniai virtuvės reikmenys - ribotas kiekis („TOMSHOO“)
5468 1

Nuostabiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos, greitas ir saugus pristatymas

Labai gausus rinkinys, puiki kokybė

Išsamiau

Dešra ir kita perdirbta mėsa gali būti skani, tačiau natrio perteklius joje gali priversti mūsų organizmą sulaikyti vandenį, o tai sukelia pilvo pūtimą. Be to, priedai, tokie kaip nitratai, gali sutrikdyti virškinimą ir sukelti diskomfortą.

Laimei, yra geresnių pasirinkimų tiems, kurie susirūpinę savo žarnyno sveikata. K. Nanavati siūlo rinktis liesą mėsą, paukštieną ar žuvį. Šiose alternatyvose gausu baltymų ir pagrindinių maistinių medžiagų, nėra natrio pertekliaus ir perdirbtoje mėsoje esančių priedų.

 

Tai leidžia mums mėgautis geru skoniu, kartu išsaugant sveikatą ir sumažinant pilvo pūtimo bei virškinimo problemų riziką. Viskas priklauso nuo pagrįstų pasirinkimų, subalansuotos mitybos ir sveiko gyvenimo būdo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(7)
(12)

Komentarai ()