5 produktai. Papildomi kilogramai ištirps akimirksniu. Nereikės badauti!  (1)

Gydytojas įvardijo 5 geriausius maisto produktus norintiems numesti svorio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Norėdami pamiršti apie papildomus kilogramus, jums nereikia badauti – tiesiog įtraukite į savo mitybos racioną sveikus maisto produktus.

Daktaras Michaelas Mosley pasidalino paslaptimi, kaip galima numesti svorio ir pagerinti savo sveikatą nebadaujant. Jis rekomenduoja į savo mitybos racioną įtraukti tam tikrus maisto produktus, kurie padės pasiekti norimą rezultatą nepriaugant papildomų kilogramų.

Apie tai rašo „The New York Post“.

Štai sąrašas maisto produktų, kurie padės numesti svorio:

1. Nekrakmolingos daržovės, tokios kaip brokoliai, špinatai, žiediniai kopūstai, agurkai ir baklažanai. Jose gausu vitaminų, mineralų ir maistinių medžiagų, jos taip pat padeda sumažinti cholesterolio kiekį ir diabeto riziką. Be to, jos teigiamai veikia virškinimą ir neleidžia priaugti per didelio svorio.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Su 2 baterijomis suktukai, veržliasukiai + 1000-6000W inverteriai + baterijos + el. paspirtukai (Video)
3260

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-03-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Topshak TS-PW1A“ - 18V impulsinis suktuvas su 380Nm, su dviem baterijomis ir įkrovikliu

2) „VIOLEWORKS 588VF“ - akumuliatorinis veržliasukis, su 2 baterijomis

3) „Excellway“ - 1000W-6000W galios keitiklis (inverteris)

4) „KuKirin G2 Pro“ - 600W, 48V 15Ah el. paspirtukas

5) Baterijos „Makita“ 18V įrenginiams

6) „Drillpro“ - 20V suktukas, su 2 baterijomis

Išsamiau

2. Alyvuogių aliejus, kurį galima pilti į padažus ir salotas. Jis padeda susidoroti su depresija, gerina žarnyno sveikatą, mažina širdies ir kraujagyslių ligų bei aukšto kraujospūdžio riziką.

3. Riebūs pieno produktai, tokie kaip kefyras, pienas ir sūris. Daktaras Mosley rekomenduoja rinktis visavertį maistą, kuriame yra daug maistinių medžiagų ir kuris padeda normalizuoti virškinimą.

 

4. Riešutai ir sėklos, pavyzdžiui, migdolai, anakardžiai, lazdyno riešutai ir pistacijos. Juose gausu sveikųjų riebalų ir vitaminų, todėl juos galima įtraukti į dietą, kad gautumėte papildomos naudos.

5. Liesi baltymai, tokie kaip žuvis, kalakutiena, vištienos krūtinėlė ir tofu. Dieta, kurioje gausu liesų baltymų, turi daug naudos sveikatai, įskaitant sumažintą alkį, svorio kontrolę, didesnę raumenų masę ir jėgą bei mažesnę osteoporozės riziką.

Dr. Mosley pabrėžia, kad sveika mityba, kurioje gausu šių maisto produktų, turi daug naudos sveikatai ir gali padėti pasiekti norimų svorio metimo rezultatų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(0)
(10)

Komentarai (1)