Panašu, jog greitai plastikiniai vandens buteliukai bus visų pamiršta atgyvena: sukurtos valgomos vandens sferos (Video)  (1)

Panašu, kad jau greitai plastikiniai vandens buteliukai bus visų pamiršta atgyvena. Pristatome jums unikalų gaminį „Ooho“ – tai tarsi iš želatinos pagamintos sferos, pilnos vandens.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-04-18 Panašu, jog greitai plastikiniai vandens buteliukai bus visų pamiršta atgyvena: sukurtos valgomos vandens sferos (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įsidėjus „Ooho“ į burną, jis sprogsta. Gumuriu teka gaivinantis gurkšnis vandens, kurį neabejotinai lydi nuostaba dėl idėjos unikalumo. Šio sumanymo autoriai – Londone įkurtas startuolis „Skipping Rocks Lab“. Skelbiama, kad šios vandens sferos sienelės pagamintos iš jūros dumblių, taigi tokia pakuotė labai greitai yra.

Be to, ją galima paprasčiausiai suvalgyti. Kūrėjai viliasi, kad jau neilgai trukus jų išradimas padės išspręsti aplinką teršiančių plastiko buteliukų problemą. Šią vasarą tokiais skaidriais vandens burbulais bus galima atsigaivinti kai kuriuose maratonuose – juk bėgant patogiau į burną įsidėti tokį burbulą, o ne užsiversti įprastinę vienkartinę stiklinę.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(17)
(3)
(14)

Komentarai (1)