Vasario 8 d. Kaune vyks paskaita – diskusija “2012-ieji moksliniu aspektu”  (22)

Gerbiamieji astronomijos mėgėjai ir neabejingi mokslui žmonės, kviečiame Jus dalyvauti vasario 8 d. vyksiančiame renginyje, kuriame bus svarstomos ir aptariamos labiausiai žmoniją dominančios temos, artėjant 2012-ųjų gruodžio 21-ąjai, dienai, kuomet baigiasi senovės Majų kalendorius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ar bent viena iš labiausiai paplitusių pranašysčių turi galimybę išsipildyti, ar visa tai tėra tik baimės, nežinomybės įtaka? Sužinosite tam tikrus faktus, kurie padės Jums patiems apsispręsti, ar 2012-ųjų metų galimi kosminiai kataklizmai - realūs. Matysite vaizdinę medžiagą, kurioje savo liepsnas svaidys įsisiautėjusi Saulė, netoli Žemės skries gigantiškas asteroidas ir Orto debesį palikusi kometa, planetos išsirikiuos paradui po vakarėjančiu dangaus skliautu. Išgirsite ką apie tai mano mokslininkai ir astronomai. Visa tai bus svarstoma iš mokslo pusės.

Renginys vyks  vasario 8 d. 18:00 val. Kauno įvairių tautų kultūrų centre (Šv. Gertrūdos g. 58), Kaunas. Pranešimą skaito lektorė, Lietuvos astronomų sąjungos (LAS) narė Diana Krivcovaitė. Renginio trukmė – 1 val. Renginio organizatoriai prašo skirti 5 lt. paramą mokslo sklaidai paremti.

Įėjimas į renginį – nemokamas.

Praneškite komentaruose apie savo dalyvavimą renginyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (22)

Susijusios žymos: