„Logitech“ pristatė belaidį klaviatūros ir pelės komplektą „Wireless Desktop MK710“  (0)

Besinaudojantys nešiojamuoju kompiuteriu namuose ar biure sutiks, kad jo mobilumo galimybės yra labai naudingos, bet tai nėra pats patogiausias sprendimas. Įprasta pelė ir klaviatūra yra vis dar lengviausias ir patogiausias būdas tvarkyti savo informaciją, ruošti dokumentus, naršyti internete.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kad būtų galima pasinaudoti nešiojamojo kompiuterio mobilumu ir dirbti ar pramogauti patogiai bei produktyviai „Logitech“ išleido belaidės klaviatūros ir pelės komplektą „Logitech Wireless Desktop MK710“. Tai pirmasis rinkoje belaidis komplektas, kurio pelės ir klaviatūros baterijų pakanka iki 3 metų naudojimui. Tokį ilgą baterijų tarnavimo laiką pavyksta pasiekti dėl naudojamos „Logitech Advanced 2.4 GHz“ belaidžio ryšio technologijos. Ji padeda informaciją perduoti daug greičiau, nei tipinės 27 MHz belaidės sistemos, sutrumpėja aktyvaus ryšio laikas, kai pelė ar klaviatūra nenaudojama, ir taip taupoma elektros energija.

Komplekte naudojamas mažytis „Logitech Unifying“ imtuvas, kuris gali likti įjungtas į USB jungtį net ir tada, kai nešiojamasis kompiuteris dedamas į krepšį.  „Wireless Desktop MK710“ esanti žema klaviatūra pasižymi patogiais „Logitech Incurve“ klavišais, yra pagalvėlė riešams padėti. Komplektuojama lazerinė pelė veikia ant daugelio paviršių, ja galima itin sparčiai versti puslapius, o, prireikus, perjungti į diskretų slinkties režimą. „Logitech Wireless Desktop MK710“ Europoje parduotuvėse pasirodys šįmet vasario mėnesį ir kainuos apie 350 litų.

Apie „Logitech“

Kompanija „Logitech“ įkurta 1981 metais. „Logitech“ gamina ir parduoda periferinę įrangą, kuri suteikia galimybę žmonėms efektyviai dirbti, žaisti ir bendrauti skaitmeniniame pasaulyje. „Logitech International“ yra Šveicarijos kompanija, kurios akcijomis prekiaujama Šveicarijos SWX (santrumpa LOGN) ir JAV Nasdaq (santrumpa LOGI) biržose. „Logitech“ gamyklos yra Azijoje, o pagrindiniai biurai – didžiuosiuose Šiaurės Amerikos, Europos ir Pietryčių Azijos miestuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: