Daugiafunkciniai spausdintuvai su EFI® Fiery® valdikliu suteikia galimybę patiems spausdinti kaip profesionalams  (0)

Baltijos šalyse pradėta prekiauti kompanijos Xerox daugiafunkciniais spalviniais spausdintuvais, turinčiais profesionalų spausdinimo valdiklį EFI® Fiery®. Tai suteikia galimybę spausdinti ypač aukštos kokybės spaudinius ir išgauti neįtikėtiną spalvų ryškumą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugiafunkcinį įrenginį naudoti itin paprasta, todėl net eilinis kompiuterio naudotojas nesunkiai galės sukurti ir atsispausdinti kokybiškų reklaminių spaudinių.Naujieji Xerox serijos WorkCentre 7425/7428/7435 ir 7755/7765/7775 daugiafunkciniai spausdintuvai su EFI® Fiery® valdikliu puikiai tiks toms įmonėms, kurios nori savo jėgomis kurti profesionalaus lygio spaudinius.

Borisas Dubovas, Xerox atstovybės Baltijos šalyse vadovas, teigia: „Biurų ir nedidelių tipografijos įmonių darbuotojai, pageidaujantys patys kurti kokybiškus spaudinius, tiesiog privalo turėti tokių daugiafunkcinių spausdinimo įrenginių, kurie būtų galingi, paprastai naudojami, kokybiškai spausdinantys itin didelės raiškos spaudinius ir kartu suteiktų gerą saugumo pojūtį dėl mažų techninių išlaidų. Mūsų naujoji Xerox serija WorkCentre kaip tik ir sukurta tam, kad visi šie poreikiai būtų patenkinti, ir šiuos įrenginius mielai rinktųsi tiek naujokai, tiek ir patyrę naudotojai, trokštantys kurti aukščiausios kokybės profesionalius spaudinius.”

Daugiafunkciniai WorkCentre serijos 7425/7428/7435 ir 7755/7765/7775 spausdintuvai – tinkamas technologinis sprendimas mažos ir vidutinės apimties profesionalios spaudos darbams tose įmonėse, kur svarbu greitai ir kokybiškai atspausdinti įvairių reklaminių bukletų, plakatų, vizitinių kortelių ir kitų leidinių. Tinklinis serveris EFI® Fiery®siūlo didžiulį spausdinimo galimybių  pasirinkimą. Tai padeda užtikrinti ne tik spalvinės spaudos kokybę, bet ir sklandų darbą, pavyzdžiui, pasirinkti automatinį lapų padėties nustatymą ar kitą naudingą funkciją. 

Xerox WorkCentre 7425/7428/7435 siūlo didžiulį spalvų pasirinkimą

Dar niekada nebuvo įmanoma taip efektyviai valdyti darbo proceso, kaip naudojant naująjį daugiafunkcinį spausdinimo įrenginį Xerox WorkCentre 7425/7428/7435. Dėl naujausių technologijų išgaunamos puikios spalvos, užtikrinama aukščiausia spaudos kokybė, ypatingas saugumas ir funkcijos, kuriomis itin paprasta naudotis net naujokams (easy-to-use). Be abejo, visi įrenginiai atitinka pačius aukščiausius aplinkosaugos standartus. Serijiniai įrenginiai gerokai palengvina darbo su popieriumi organizavimą, sudaro galimybę spausdinti įvairaus dydžio ir paskirties spaudinių ir siūlo didžiulį spektrą tolesnio apdorojimo sprendimų.

Naujųjų įrenginių spaudos kokybę puikiai nusako 1200 x 2400 dpi spausdinimo raiška.

Specialiai šiai serijai sukurta ir papildoma funkcija Print Around, kuri leidžia nuosekliai tęsti spausdinimo darbus net tada, kai vienas iš numatytų darbų buvo atšauktas ar nutrūko, pavyzdžiui, pritrūkus atitinkamo popieriaus dėkle. Užtikrinti nenutrūkstamą darbo procesą ypač svarbu tose įmonėse, kur vyksta intensyvūs spaudos darbai.

Spalvotų ir nespalvotų dokumentų spausdinimo greitis, siekiantis 35 puslapius per minutę, daugiau kaip 500 lapų talpinantis popieriaus dėklas ir tolesnio spaudinių apdorojimo funkcijos, tokios kaip brošiūravimas ir skylių mušimas, išskiria šį WorkCentre 7425/7428/7435 įrenginį iš kitų. Tokios savybės ypač vertinamos ten, kur spausdinti reikia daug ir greitai.

Dažų kasetės EA-HG (Emulsion Aggregate High Grade), užpildytos smulkiomis, vienodos formos ir dydžio dažų dalelėmis, užtikrina ryškius atvaizdus, kurie dėl vientisų ir lygių kraštų būna itin aiškūs. Naudodami ypač blizgius dažus Xerox EA gausite dar geresnės raiškos atvaizdus su aukščiausios kokybės spalvotu paviršiumi.

Xerox® WorkCentre® 7755/7765/7775 – geriausias pasirinkimas vidutinio intensyvumo spaudos darbams

Daugiafunkciniai Xerox serijos WorkCentre 7755/7765/7775 įrenginiai labiau tinka spaudos rinkos naujokams. Tai puikus pasirinkimas tiems biurams, įmonėms ir įstaigoms, kur nėra labai daug spaudos darbų. Toks daugiafunkcinis įrenginys paprastai talpina 3260 lapų popieriaus, tačiau yra galimybė šį skaičių padidinti iki 5260 lapų – mat vienu metu galima imti popierių iš šešių popieriaus dėklų, taip pat papildomai tiekti popierių iš 250 lapų dėklo dvipusiam spausdinimui. Vertinant šio segmento spuasdintuvus, tokia savybė yra išties įspūdinga. Maksimali spaudos darbų apimtis – 200 000 kopijų per mėnesį naudojant spausdintuvą WorkCentre 7755 ir 300 000 kopijų dirbant spausdintuvais WorkCentre 7765/7775.

Spausdinimo greitis ir kopijų skaičius apytikriai skiriasi 40 puslapių per minutę darant spalvotas kopijas ir 55 puslapiais per minutę spausdinant nespalvotai (WorkCentre 7755). Kitų modelių spausdintuvais atitinkamai 50 ir 65 (WorkCentre 7765) ir 50 ir 75 (Work Centre 7775) kopijų per minutę. Skenavimo greitis nespalviniu režimu siekia 80 puslapių per minutę, spalviniu – 50, kai spausdinimo raiška yra 600 x 600 dpi. Tačiau svarbiausia šio segmento spausdintuvų savybė – pasiekti 2400 x 2400 dpi spausdinimo raišką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: