„ASUS” nešiojamųjų kompiuterių naujovė – „NVIDIA Optimus” technologija  (0)

„ASUS” kompanija pateikė nešiojamuosius kompiuterius, į kuriuos įdiegta „NVIDIA Optimus” technologija. Šiuose dviejų grafinių valdiklių (integruoto ir diskretaus) nešiojamuosiuose įrenginiuose grafinė sistema parenkama automatiškai, atsižvelgiant į grafinių valdiklių apkrovą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tuo atveju, kai atliekamos nesudėtingos biuro užduotys, veikia integruotas grafikos valdiklis (taupoma energija). Trimačiams žaidimams žaisti bei HD formato filmams žiūrėti automatiškai įjungiamas diskretusis grafikos valdiklis. Nešiojamuosiuose kompiuteriuose, kuriuose veikia „NVIDIA Optimus” technologija, grafinį valdiklį (integruotą arba diskretų) sistema parenka automatiškai. Dirbdamas su tokiu kompiuteriu vartotojas tiesiog nepastebi grafinio valdiklio perjungimo. Dėl „NVIDIA Optimus” technologijos nešiojamasis kompiuteris pasižymi ir našia trimate grafika, ir didele baterijos veikimo trukme.

„NVIDIA Optimus” technologija bus diegiama į „ASUS” multimedijai skirtus N-serijos nešiojamuosius kompiuterius; plonus ir lengvus U/UL-serijų nešiojamuosius kompiuterius ir universaliuosius K-serijos nešiojamuosius kompiuterius.

„ASUS” N-serijos nešiojamuosiuose kompiuteriuose plaka naujausi „Intel Core” procesoriai; įdiegta sparti DDR3 atmintinė; veikia „Intel GMA HD” ir „NVIDIA Geforce GT325M” (1GB DDR3) grafikos valdikliai. Dėl „NVIDIA Optimus” technologijos grafinė sistema šiuose kompiuteriuose parenkama automatiškai, atsižvelgiant į grafinių valdiklių apkrovą. Į „ASUS” N-serijos nešiojamuosius kompiuterius įdiegta ir daugiau naujovių: „ASUS SonicMaster” garso kokybės pagerinimo technologija, „Video Magic” dinaminių vaizdų atkūrimo technologija, USB 3.0 prievadas (duomenų perdavimo sparta iki dešimt kartų didesnė nei USB 2.0) ir kt.

Mūsų šalyje pirmiausiai išvysime „Asus” N61Jv, N71Jv, N82Jv, UL50Vf ir U30Jc nešiojamuosius kompiuterius, į kuriuos įdiegta „NVIDIA Optimus” technologija.Oficialusis „Asus“ atstovas Baltijos šalyse – UAB „Acme kompiuterių komponentai”.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)