Europos rinkoje „Samsung“ pirmoji pasiūlė „Full HD 3D“ LED televizorių  (0)

„Samsung Electronics Co., Ltd.“, rinkos lyderis ir apdovanojimais įvertinamas buitinės elektronikos inovacijų kūrėjas, pranešė, kad Europos vartotojai 2010-ųjų kovą galės įsigyti apdovanojimais įvertintus „Full HD 3D“ pramogų produktus. Šiuose televizoriuose taip pat bus įdiegti nauji įrankiai įskaitant „AudioLounge“, „BoxOffice 365“ ir „Cartoon Network“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

3D namų pramogų sistemose diegdama anksčiau neregėtas galimybes, įskaitant pirmuosius 3D LED televizorius, 3D LCD ir 3D plazminius televizorius, „Blu-ray“ grotuvą ir namų kino teatro sistemas,  „Samsung“ ir toliau pirmauja namų pramogų pramonės segmente, platinant įvairiausią turinį, ir kurdama  naujas įspūdingas, vartotojams skirtas, pramogas. „Samsung“ naujienas pristatė savo Regioniniame forume Vienoje. Tai pirmieji iš eilės „Samsung“ sukurtų produktų, kurie informuoja paslaugų teikėjus ir vartotojus apie kompanijos kuriamos 3D technologijos, televiziją perkeliančios į naują lygmenį, galimybes. 
„Naujausių 3D filmų populiarumas išreiškia lūkesčius tų žmonių, kurie pageidauja patirti visus 3D formato teikiamus privalumus tiesiog komfortiškoje savo namų aplinkoje,” - pasakė BooKeun Yoon, „Samsung Electronics“ Vizualinių displėjų padalinio prezidentas. „Esame įsitikinę, kad pirmieji įdiegdami moderniausias technologijas ir mokslinių tyrimų pasiekimus, turime puikias galimybes įsitvirtinti pirmaujančiose pozicijose ir dar labiau sustiprinti savo pirmavimą rinkoje 2010 m. „Samsung“ yra rinkos lyderis, kadangi kompanija pirmoji išleidžia LED televizorių su įdiegtu „Full HD 3D“ formatu. Televizorius su visų laikų didžiausiu 3D namų pramogų rinkiniu puikiai derės su „Blu-ray“ grotuvais ir namų kino teatro sistemomis. Mes taip pat suteikiame galimybę mūsų televizorių ekranuose pamatyti puikiai jiems pritaikytą 3D turinį.“ 
Pilna „Samsung 3D“ sprendimų sistema
Išleisdama konkurencingą gaminių liniją, kurią sudaro 3D televizoriai ir AV gaminiai, modernūs „Samsung“ sukurti 3D akiniai ir puikios turinio suteikimo galimybės, „Samsung“ pirmauja kuriant geriausią 3D pramogų sistemą.  Pradedant LED televizorių 8-ąja ir 7-ąja serijomis, LCD televizorių 7-ąja serija ir „Blu-ray“ grotuvu BD-C6900, pirmieji 3D formato modeliai sužibės pagrindinėse prekybos vietose kovo mėnesį. Pavasario pabaigoje pasirodys sekantys modeliai: 9-osios serijos LED televizoriai, 7-osios serijos plazminiai televizoriai ir namų kino teatro sistema HT-C6930W. CES (Consumer Electronics Show) parodoje sausio mėnesį pristatyti produktai jau užkariavo pripažinimą, ką patvirtina „Best of CES“ ir „CES Innovation Honoree“ apdovanojimai.
Suprasdama poreikį rimtiems turinio pasiūlymams, „Samsung“ paskutiniu metu pranešė apie bendras pastangas su „DreamWorks Animation“ ir „Technicolor“ suteikti pagreitį siekimui visame pasaulyje prie eilinių namų vartotojų priartinti 3D filmus. Vartotojams bus pasiūlyta pilnas produktų rinkinys: „Samsung“ HD televizoriai su 3D turinio atkūrimo funkcija, naujieji „3D Blu-ray“ diskų grotuvai ir išskirtinis specialiai „3D Blu-ray“ formate išleistas „DreamWorks Animation“ 2009-ųjų metų filmas „Monsters vs. Aliens“.
Internet@TV
Visuose 3D modeliuose bus įdiegta „Ethernet“ sąsaja, belaidis ryšys ir funkcija „Internet@TV“, kuri užtikrina prieigą prie pasaulinės HD televizoriams skirtos informacijos saugyklos „Samsung Apps“. „Samsung“ taip pat pranešė, kad keli nauji turinio tiekėjai saugyklai „Samsung Apps“ kurs turinį ir įrankius, įskaitant vaikų televizijos transliuotoją „Cartoon Network“; muzikos įrašų platintoją „AudioLounge“; vaizdo įrašų platintojus „Box Office 365“, „Box Office 365 Kids“ ir „Acetrax“; „online“ vaizdo įrašų tiekėją „Dailymotion“; „Google Picasa“ nuotraukų platintoją; „online“ žaidimų tiekėją „Playjam“; taip pat „History Channel“. Šiuos paslaugų tiekėjus papildys kiti Europoje populiarūs paslaugų teikėjai LOVEFiLM, „BBC iPlayer“ ir „Muzu.tv“ Didžiojoje Britanijoje ir TF1 Prancūzijoje. Galiausiai, išskirtinis dizainas ir energiją taupančios sistemos leis 3D produktams patenkinti modernių vartotojų išrankų skonį ir aplinkosaugos lūkesčius.
Unikalios „Samsung 3D“ technologijos
Visuose „Samsung“ gaminiuose įdiegtas firminis „Samsung“ 3D procesorius ir optimizuotas signalo generatorius, kurie yra puikiai suderinami su įvairiais 3D formatais, įskaitant „Half-full HD“  ir „Full HD“ raiškos formatus, taip pat, „Blu-ray“ diskų asociacijos patvirtintą „Blu-ray 3D” standartą. Be to, „Samsung“ 3D sistema užtikrina vaizdą, kurį sudaro pilna spalvų paletė, todėl žiūrovas mato išskirtinį vaizdo gilumą ir raiškumą. Tiems, kurie pageidauja įprastoms televizijos laidoms pridėti trečiąjį matmenį, „Samsung“ sukūrė 3D procesoriaus automatinės konversijos technologiją, kuri 2D formato signalą paverčia 3D vaizdu realiuoju laiku. Vartotojas pats gali padidinti ekrane atkuriamo vaizdo gylį ir raišką ir vienu mygtuko spustelėjimu atsidurti futbolo rungtynių įkarštyje.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: