HP pristato naują galingą energiją taupantį verslo klasės kompiuterį „Compaq 8000 Elite Desktop”  (0)

HP pristato naują verslo klasės kompiuterį, leisiantį dirbti patogiai, efektyviai bei visiškai saugiai. Valdymo ir saugumo funkcijomis praturtintas „HP Compaq 8000 Elite Desktop” leis nuotoliniu būdu valdyti įmonės IT resursus. Verslui bei viešojo sektoriaus organizacijoms efektyviai energiją taupantis ekonomiškas naujasis kompiuteris taps gera investicija į IT infrastruktūrą


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Verslo klasės technologijas ir energiją taupančius kompiuterius HP padarė labiau prieinamus vartotojams, kurie ieško efektyvaus energijos naudojimo galimybių bei patobulintų saugumo ir valdymo funkcijų. Patikimi bei ilgaamžiai kompiuteriai suteiks tvirtą pagrindą mūsų klientų verslui”, - sakė HP asmeninių įrenginių grupės Europos, Artimųjų rytų ir Afrikos regiono viceprezidentas Charlas Snymanas.

Lengvai valdoma, saugi ir ilgaamžė technologija

 „Compaq 8000 Elite” linija pasižymi ilgaamžiškumu, stabiliai veikiančiais komponentais ir papildomo funkcionalumo suteikiančia iš anksto įdiegta programine įranga, tinkančia įvarioms verslo organizacijoms. Kompiuteryje įdiegtas „Intel® Stable Image Platform“ (SIPP) palengvina IT ūkio valdymą bei priežiūrą, naudojant standartizuotus darbo įrankius. Be to, šios programos dėka vartotojai bus iš anksto įspėti apie produktų pakeitimų ir atnaujinimų poreikį. Priminimai, kuriuos vartotojai gaus likus dviem mėnesiams iki reikalingų pokyčių, leis išvengti neplanuotų prastovų ar nuostolių dėl įrangos keitimo. Naujojo kompiuterio savininkai galės padidinti efektyvumą ir sumažinti prastovų tikimybę, naudodamiesi tokiomis technologijomis kaip Intel Core™ 2 procesorius su vPro technologija.

Saugus ir taupo energiją

Naujasis „Compaq 8000 Elite” atitinka aukščiausius HP saugumo standartus, kurie užtikrina, kad kompiuteryje išsaugota informacija nebus pasinaudota net kompiuterio ar jo kietojo disko vagystės ar pametimo atveju. HP „ProtectTools“ sprendimo dėka visa kietajame diske esanti informacija koduojama, todėl leidimo neturintis asmuo jos perskaityti tiesiog negalės. Saugumo sprendimų paketas „ProtectTools Security Software“ leis identifikuoti atskirus kompiuterio vartotojus, apriboti bylų prieigos, kūrimo, trynimo ir kitas galimybes. Šis sprendimas taip pat gali pritaikytas viešosios tvarkos saugotojams rasti kompiuterį vagystės atveju. „Compaq 8000 Elite” sukurtas verslui, kuriam rūpi aplinka. Kompiuteris turi energijos taupymą patvirtinančius sertifikatus – „ENERGY STAR®” bei „EPEAT® Gold”.

Taupyti energiją „Compaq 8000 Elite” padeda į kompiuterį įdiegtas paprastai naudojamas programinės įrangos paketas „HP Power Manager v2.0“, sujungiantis visus energijos naudojimo nustatymus į vieną patogų įrankį. Vienu paspaudimu vartotojas galės sekti kompiuterio energijos sąnaudas bei valdyti jos sunaudojimo kaštus. Kaip ir didžioji dalis HP gaminių, šis kompiuteris parduodamas 100% perdirbamoje pakuotėje.

Parengtas aukštiems verslo reikalavimams

„HP Compaq 8000 Elite“ – tai verslo klasės technologija organizacijoms, kurioms reikia aukštos kokybės bei efektyvumo. Puikiai tinkantis verslo, viešojo, sveikatos bei švietimo sektorių organizacijoms, kompiuteris parduodamas su “Intel Q45” mikroschemų rinkiniu bei integruota grafine plokšte „GMA 4500“. Klientai gali rinktis iš „Intel Core 2 Duo“ bei „Core 2 Quad“ procesorių. Kompiuteris taip pat palaiko DDR3 SDRAM atminties standartą. Įrenginys parduodamas su naująja operacine sistema „Windows 7“.

„Compaq 8000 Elite“ patenkins verslininkų, vienu metu dirbančių su daugeliu užduočių, reikalaujančių nemažų kompiuterio resursų, poreikius. Į jį taip pat galima įdiegti net du papildomus iki 1 TB talpos siekiančius kietuosius diskus, SD ir kitų kortelių skaitytuvus bei kitą papildomą periferinę įrangą. Į kompiuterį įdiegta „DirectX10” tvarkyklė suteikia puikią vaizdo bei 3D grafikos kokybę. Į įrenginį integruota „Intel GMA 4500“ grafinė plokštė leidžia dirbti su dviem monitoriais vienu metu. „Compaq 8000 Elite“ taip pat turi dvi „PCI Express x16“ jungtis, suteikiančias galimybę lengvai įdiegti kelias grafines plokštes, dirbti su keturiais monitoriais ir pan.

Modernaus ir elegantiško dizaino „Compaq 8000 Elite” galima rinktis iš trijų dydžių. „Ultra-Slim“ bei „Small Form Factor“ stalo kompiuteriai užima labai nedaug vietos, todėl puikiai tilps kompaktiškame biure. „Convertible Minitower“ yra didesnis bei siūlo daugiau išplėtimo galimybių. „Compaq 8000 Elite“ papildomai turi „Serial ATA“ (SATA), „Native Command Queuing“ (NCQ) ir monitoringo bei ataskaitų funkciją SMART IV, leidžiančią greitai perkelti duomenis į išorines jų saugyklas. Lietuvoje šį kompiuterį jau galima įsigyti, jo kaina – nuo  2 tūkst. litų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: