HP IPG pardavimų ir sprendimų verslui viceprezidentu Europoje paskirtas Marko Tarkiainen  (0)

HP vaizdo ir spausdinimo grupės Verslo sprendimų valdymo skyriaus Pardavimų ir sprendimų verslui padalinio viceprezidentu Europos, Vidurio Rytų ir Afrikos šalyse paskirtas Marko Tarkiainen.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

M. Tarkiainen rūpinsis paslaugų ir spausdinimo sprendimų didžiausiems HP verslo klientams teikimu.  HP verslo valdymo paslaugos susideda iš dokumentų valdymo, apsaugojimo, korporatyvinio suderinimo, darbo procesų valdymo ir pilno įmonės spausdinimo darbų valdymo paslaugų. 20 metų tarptautinio verslo patirties turintis M. Tarkiainen į HP atėjo iš Lexmark, kur pastaruoju metu vadovavo verslo pardavimams Europos, Vidurio Rytų  ir Afrikos šalyse.

„Džiaugiamės, kad įmonės pardavimais regione nuo šiol rūpinsis pripažintas  savo srities lyderis. HP vaizdo ir spausdinimo grupės pirmaujančią poziciją spausdinimo sprendimų valdymo srityje palaiko neprilygstamas vertikalių pasiūlymų paketas, leidžiantis verslo įmonėms pajusti realią spausdinimo ūkio optimizavimo naudą“, - sakė HP vaizdo ir spausdinimo grupės Verslo sprendimų valdymo skyriaus vadovas ArnoldMarty. „Marko prisijungimas patvirtina mūsų ryžtą išlaikyti regiono lyderio poziciją“, - pridūrė A. Marty. Suomių tautybės M. Tarkiainen dirbs Ženevoje, Šveicarijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: