HP pristatė galingus įrankius organizacijų spausdinimo ūkio valdymui  (0)

HP pristatė naują paslaugų teikimo platformą „HP MPS Smart Decision Suite“. Sistema leidžia klientams, kurie naudojasi spausdinimo valdymo (MPS) paslaugomis, efektyviau valdyti įmonės vaizdų ir spausdinimo įrenginius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Be to, HP pristatė CloudPrint technologija paremtą HP ePrint Enterprise mobilaus spausdinimo sprendimą. Tai – praėjusiais metais startavusio HP ir sumaniųjų telefonų BlackBerry gamintojos „Research In Motion“ (RIM) strateginio bendradarbiavimo rezultatas ir pirmasis HP ePrint strategijos įgyvendinimo žingsnis. Mobilaus spausdinimo HP ePrint paslauga bus prieinama „Fedex Office“ biuruose ir „Hilton Worldwide“ atstovybėse.

Pastaruoju metu HP spausdinimo valdymo paslaugas įsigijo tokios įmonės kaip „Facility Services“, „America First Credit Union“ ir „Rosemount Inc“. „Verslo klientai kreipiasi į mus prašydami įvesti tvarką chaotiškame įmonių spausdinimo ūkyje”, - sakė Bruce Dahlgren, HP vaizdų ir spausdinimo grupės pasaulinio verslo padalinio viceprezidentas. – Dabar, teikdami MPS paslaugas, mes galime jiems pasiūlyti garantuotą investicijų grąžą kartu su programinės įrangos, darbo procesų sprendimų ir mobiliųjų darbo proceso inovacijų priemonių rinkiniu.“

Efektyvumą didinantis valdymas

 „MPS Smart Decision Suite“ yra naujos kartos technologijų platforma, kuri leidžia klientų aptarnavimo poreikius integruoti su reikalinga paslaugų infrastruktūra. Padidindama IT įrenginių matomumą, sistema pajėgi valdyti pasaulinio standarto procesus ir galimybes. Visa tai klientams leidžia susidaryti strateginį  reikalingų įrenginių ir sprendimų vaizdą, optimaliai išnaudoti turimus įrenginius, realiu laiku pasiekti informaciją ir viso to dėka padidinti efektyvumą ir sumažinti kaštus.

Siekdama padėti klientams geriau valdyti resursus nuotoliniu būdu, HP išplėtojo HP Web Jetadmin paslaugą, kuri dabar leidžia IT skyriui konfigūruoti ir parengti taisykles (pavyzdžiui, automatinio dvipusio arba spalvoto spausdinimo) įrenginiams, tiek sujungtiems į tinklą, tiek pasiekiamiems per USB jungtį.

Produktyvumą didinantis ir kaštus mažinantis darbo procesų patobulinimas

HP ePrint Enterprise, sukurtas bendradarbiaujant su RIM, leidžia darbuotojams įmonės tinkle arba FedEx Office biuruose, kuriuose įdiegta HP ePrint paslauga, spausdinti tiesiai iš sumaniųjų BlackBerry telefonų. Daugelyje vietų, kuriose galima naudotis HP ePrint paslauga, veikia spausdintuvų tinklas „PrinterOn“, vadinamas „PrintSpots“. „PrinterOn“ – tai HP spausdinimo tinklo partneris, veikiantis tam tikrose vietose, taip pat ir Hilton Worldwide atstovybėse.

PrintSpots veikia daugiau nei 1300 Hilton Worldwide prekės ženklų grupės viešbučių, tarp jų – Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Hilton Hotels, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels ir Homewood Suites viešbučiuose. Hilton pranešė ketinantis įdiegti HP ePrint technologiją šių metų birželį. Be to, FedEx Office (kuris anksčiau vadinosi FedEx Kinko‘s) šiuo metu diegia ePrint sprendimą savo daugiau nei 1800 biurų tinkle, norėdami suteikti savo klientams galimybę naudotis ePrint paslauga.

HP Enterprise Production Print sprendimai siūlo kompanijoms spaustuvės lygio spausdinimo galimybes įvairiose vietose.

—    HP Virtual Print Center, HP portalas skirtas MPS paslaugų teikimui, leidžia vartotojams efektyviai pagal poreikį pagaminti, tvarkyti ir išplatinti spausdintą medžiagą.

HP taip pat pristatė HP Exstream – pilnai integruotos programinės įrangos platformos, skirtos kurti, tvarkyti ir suteikti individualiai pritaikytas komunikacijos su klientais paslaugas interaktyviai, pagal poreikį ir dideliais kiekiais, sprendimus.

—    HP Exstream tvarkyklė leidžia vartotojams dalintis duomenimis, supaprastina turinio integraciją ir centralizuoja turinio pritaikymą.

—    HP Exstream valdymo centras supaprastina gamybos procesus, pasitelkdamas automatinį darbų paskirstymą ir padeda padidinti investicijų grąžą efektyviai tvarkydamas gamybos variklių pralaidumą.

Infrastruktūros optimizavimas taupo lėšas

Praėjusią savaitę FedEx Office pranešė pasirinkęs Canon ir HP kaip išskirtinius spausdinimo paslaugų valdymo tiekėjus ir planuoja daugiau nei 1800 biurų JAV ir Kanadoje pasitelkti daugiau nei 12 tūkstančių Canon ir HP spausdinimo įrenginių. HP bendradarbiavimas su Canon subrandino pasaulinius rezultatus. Pastarasis bendras projektas – naujausių Canon imageRUNNER ADVANCE serijos įrenginių įtraukimas į HP MPS pasiūlymą.  Pirmoji sektoriuje rizikos mažinimo perkant MPS paslaugas programą  HP Printing Payback Guarantee pristatyta Australijos, Naujosios Zelandijos ir Singapūro rinkose.

Lanksčios HP spausdinimo valdymo paslaugos

HP ir toliau teikia plataus diapazono, lanksčius MPS pasiūlymus, paremtus susitarimais su verslo klientais.Lanksčias finansavimo sąlygas bei pardavimo ir lizingo paslaugas siūlo ir HP Finansinės paslaugos, įmonės lizingo ir turto valdymo paslaugų padalinys. Daugiau informacijos apie šiuos naujus sprendimus ir paslaugas galima rasti HP Naujienų puslapyje. Virtualios paslaugų pristatymo transliacijos įrašą galima rasti internete adresu www.hp.com/go/ipgenterprise.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: