„Omnitel“ pristato 0.facebook.com, nemokamą Facebook® prieigą mobiliajame telefone  (0)

„Omnitel“ pristato 0.facebook.com ir suteikia galimybę savo klientams būti prisijungusiems prie „Facebook“ mobiliuoju telefonu ir bendrauti su savo draugais bei šeima be jokių mokesčių už duomenis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Facebook“ priklausanti 0.facebook.com svetainė yra optimaliai pritaikyta sparčiam ryšiui – tai nauja, spartesnė ir paprastesnė „Facebook“ mobiliojo interneto svetainės m.facebook.com versija. Svetainėje nėra grafikos elementų ar nuotraukų, o 0.facebook.com puslapiai yra pritaikyti veikti „Omnitel“ tinkle. Per 0.facebook.com galima vienu spustelėjimu pasiekti visas nuotraukas, įkeltas į „Facebook“ svetainę. Spustelėjus nuorodą, pasirodys priminimas, kad išeinama iš 0.facebook.com. Standartiniai mokesčiai už duomenis bus taikomi tada, kai naudotojas išeis iš 0.facebook.com, kad peržiūrėtų nuotrauką, kurios nuorodą paspaudė.

„Bendrovės „Omnitel“ klientai įrodė esą aktyvūs socialinių tinklų dalyviai – pastaraisiais mėnesiais jų aktyvumas mobiliojoje „Facebook“ svetainėje padidėjo daugiau nei dvigubai, – teigė „Omnitel“ prezidentas Antanas Zabulis. - Džiaugiamės, kad savo klientams galime suteikti mobiliąją prieigą prie „Facebook“ už dar mažesnę kainą, kad jie galėtų bendrauti dar aktyviau“.

„Bendrovė „Omnitel“, bendradarbiaudama su mumis skirtinguose projektuose, pademonstravo atvirą ir naujovėms imlų požiūrį, todėl galėjome užtikrinti paprastą ir sparčią mobiliąją prieigą prie „Facebook“ svetainės Lietuvoje, kaip ir kitose šalyse visame pasaulyje, – teigė „Facebook“ mobiliojo padalinio vadovas Henris Moissinacas. - Sėkmingas bendradarbiavimas su „Omnitel“ sudarė sąlygas mums kartu parengti 0.facebook.com, todėl prieiga prie „Facebook“ Lietuvos mobiliojo interneto rinkoje tapo kokybiškesnė ir pigesnė“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)