„Samsung“ pristato pirmąją pasaulyje trimačio namų kino sistemą  (0)

„Samsung Electronics“ išleido pirmąją pasaulyje trimačio namų kino sistemą (HT-C6930W), kuri atkuria nepriekaištingą trimatį vaizdą ir garsą. Šiuo metu „Samsung“ pasiūlė rinkai trimačių produktų komplektą, kurį sudaro trimačiai televizoriai, „Blu-ray“ grotuvai ir akiniai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Siekdama patenkinti klientų poreikius ir išlaikyti savo, kaip pasaulinės lyderės, kuriančios skaitmenines technologijas, pozicijas, „Samsung“ sukūrė trimačio namų kino sistemą ir toliau vartotojams teiks savo klasėje geriausius trimačius įrenginius“, – sakė Yang Kyu Kim, „Samsung Electronics“ vizualinių ekranų padalinio pardavimų ir rinkodaros vyresnysis prezidentas. Namų kino sistema sukurta remiantis patirtimi, įgyta dirbant su trimate technologija, kuri buvo įdiegta „Full HD“ LED televizoriuose ir „Blu-ray“ grotuvuose, pristatytuose šių metų pradžioje. Visi naujieji „Samsung“ modeliai ypač tikroviškai atkuria trimačius vaizdus ir turi itin mažą poveikį akims, todėl nesukelia galvos skausmų. 

Namų kino sistemoje įmontuota technologija „Crystal Amp Pro“, sumažinanti garso iškraipymus ir trikdžius. Be to, dėl sustiprinto garso signalo garsas yra švaresnis ir aiškesnis. Automatinis garso srauto nustatymas leidžia išmatuoti atstumą tarp garsiakalbio ir klausytojo bei užtikrina geriausią garso atkūrimą. Naujoji namų kino akustinė sistema taip pat papildyta dviem vertikaliais garsiakalbiais ir 1330 W stiprintuvu, kurie, kitaip nei įprastos akustinės sistemos, sukuria platų erdvinį trimačio formato garso skambesį. Taip namuose sukuriamas ypač tikroviškas ir įspūdingas trimatis efektas. 

Naudojant namų kino sistemoje įdiegtas technologijas galima atkurti informaciją, kuri saugoma kompiuteriuose ar mobiliuosiuose telefonuose, bei gauti nemokamą informaciją internetu, pavyzdžiui, naujienas, orų prognozes, akcijų kainas, UCC, filmus ir kt. Beje, turinys ir programinė įranga atnaujinama automatiškai. Įdiegdama ir pritaikydama tokias funkcijas trimatėje namų kino sistemoje, „Samsung“ užsitikrina lyderio pozicijas skaitmeninių technologijų pasaulyje.

Apie Samsung Electronics Co., Ltd.

„Samsung Electronics Co., Ltd.“ – pasaulyje pirmaujanti kompanija, vystanti puslaidininkių, telekomunikacijų, skaitmeninių priemonių ir skaitmeninės daugialypės terpės technologijas. 2009 m. konsoliduotieji pardavimai sudarė 116.7 milijardus JAV dolerių. Kompaniją, kurioje dirba apie 157 700 žmonių 185 biuruose 65 valstybėse, sudaro septyni nepriklausomai veikiantys verslo padaliniai: Vaizdo displėjų, Mobiliųjų komunikacijų, Telekomunikacijų sistemų, Skaitmeninių priemonių, IT sprendimų, Puslaidininkių ir LCD. Pripažintas vienu iš greičiausiai augančių pasaulinių prekės ženklų „Samsung Electronics“ yra pirmaujantis skaitmeninių televizorių, atminties lustų, mobiliųjų telefonų ir TFT-LCD matricų gamintojas. Daugiau informacijos: www.samsung.com.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: