Lietuvos atstovų pasirodymas „Eurovizijoje“ – TEOBUSO ekrane prie Baltojo tilto  (0)

Ketvirtadienį vakare Osle vyksiantis antrasis „Eurovizijos“ konkurso pusfinalis ir Lietuvai atstovausiančios grupės „InCulto“ pasirodymas bus tiesiogiai transliuojamas didžiajame TEOBUSO ekrane prie Baltojo tilto, Vilniuje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Palaikyti ir visiems drauge sirgti už sidabrinėmis kelnaitėmis pasidabinusius vaikinus kviečia Lietuvos nacionalinis radijas ir televizija, laikraštis „15 minučių“ ir telekomunikacijų bendrovė TEO LT, AB. Per renginį, kuris prasidės 21 valandą, žiūrovai turės galimybę pademonstruoti savo vienybę -  Lietuvos atstovų pasirodymo metu sudaryti gyvą banguojančią trispalvę iš 6 tūkstančiai geltonų, žalių ir raudonų vėliavėlių, kurios bus išdalintos „Eurovizijos“ gerbėjams.

Renginio organizatoriai tikisi, kad tokia vieninga parama įkvėps mūsiškius ir tai padės jiems patekti į šeštadienį Norvegijos sostinėje vyksiantį finalinį konkurso etapą.Nespėjusieji pamatyti „Eurovizijos“ konkurso nacionalinės atrankos, pusfinalių ar finalo, pasirodymus gali nemokamai peržiūrėti televizijos „Interaktyvioji GALA“ virtualioje videonuomoje. Joje taip pat galima rasti videoreportažų iš atrankų turų Lietuvoje ir užsienyje, konkurso užkulisių.

Visos naujienos apie „Eurovizijos“ dainų konkursą skelbiamos oficialioje svetainėje eurovizija.zebra.lt. Joje taip pat galima paklausyti „Eurovizijos“ dalyvių kūrinių, rasti visą konkurso gerbėjus dominančią informaciją – naujienas, fotoreportažus bei vaizdo klipus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: