Pokalbiai tarp TEO ir „Omnitel“ klientų nuo birželio kainuos 0 centų už minutę  (0)

Didžiausia Lietuvoje integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėja TEO LT, AB ir mobiliųjų telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“ nuo birželio pasiūlė savo klientams tarpusavyje kalbėtis mokant 0 centų už minutę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

TEO Paslaugų plėtros ir rinkodaros tarnybos vadovo Nerijaus Ivanausko teigimu, klientų apklausos rodo, kad palankesnėmis sąlygomis daug aktyviau į mobiliojo ryšio tinklus skambintų maždaug trečdalis TEO klientų. „Naujieji pasiūlymai šiems klientams bus itin naudingi, tad tikimės jau netrukus išaugsiančio pokalbių srauto “, - sakė N. Ivanauskas. „Tikintis savo klientams sudaryti palankesnes sąlygas bendrauti su kitų operatorių abonentais, bendradarbiavimo siūlymus išsiuntėme visiems šalies mobiliojo ryšio operatoriams“, - teigė N. Ivanauskas.

„Tarp „Omnitel“ klientų – net 43 proc. šalies įmonių bei apie pusę biudžetinių įstaigų bei organizacijų, daugelis iš kurių naudojasi ir fiksuotuoju ryšiu. Todėl esame įsitikinę, kad bendras su TEO pasiūlymas  šiems mūsų klientams bus ypač naudingas, nes leis sunkmečiu sutaupyti ir sukurs papildomą vertę“, - sakė „Omnitel“ viceprezidentas komercijai Remigijus Štaras. Pasak R.Štaro, siekdami suteikti palankias sąlygas bendrauti su fiksuotojo ryšio vartotojais visiems savo klientams, pasiūlymus dėl bendradarbiavimo „Omnitel“ pateikė ir kitiems fiksuotojo ryšio operatoriams.

Privatiems klientams TEO pasiūlė mokėjimo planą „Omnitel“ kryptis“, kuris už 5 litų mėnesio mokestį leidžia į „Omnitel“ tinklą skambinti mokant 0 centų už minutę. Pokalbiai į kitų šalies mobiliųjų operatorių tinklus naudojantis šiuo mokėjimo planu kainuos 19 centų už minutę. Skambinti „Omnitel“ abonentams už 0 centų galės ir TEO verslo klientai. Įprasta telefono linija besinaudojantiems klientams specialus mokėjimo planas „Omnitel kryptis“ kainuos 5 litus (be PVM) per mėnesį, „ISDN dueto“ paslauga besinaudojantiems klientams jis kainuos 3 litus, o „ISDN srauto“ klientams – 1,5 lito per mėnesį už numerį. Skambučiai į kitus Lietuvos mobiliojo ryšio tinklus kainuos 20 centų už minutę.

„Omnitel“ savo vartotojams, pratęsiantiems sutartis su mokėjimo planais „Taupiems 3“ (tik privatiems vartotojams) bei „Neribotas“, suteikia 0 centų už minutę tarifą skambinant ne tik į „Omnitel“, bet ir į TEO tinklą. Kitais planais besinaudojantys „Omnitel“ vartotojai už 0 centų į TEO galės skambinti užsisakę paslaugą „TEO kryptis“, kurios įprasta kaina bus 9 litai per mėnesį, o šiuo metu pasinaudojus akcija - 5 litai per mėnesį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: