„Logitech“ pristato naujas HD raiškos internetines kameras ir „Logitech Vid HD“ programinę įrangą  (0)

„Logitech“ šiandien pristatė naują HD raiškos internetinių kamerų liniją, kurios modeliai patenkins įvairių vartotojų poreikius, bei „Logitech Vid HD“ programinę įrangą, skirtą paprastai ir nemokamai užmegzti HD raiškos vaizdo pokalbius internetu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„HD raiškos vaizdo pokalbiai yra itin svarbus žingsnis artėjant prie mūsų vizijos, kurioje vaizdo komunikacija yra tokia pat vyraujanti ir įprasta, prieinama visiems ir visur kaip ir pokalbis telefonu, – teigė „Logitech“ viceprezidentas ir vaizdo padalinio generalinis direktorius Erikas Kintzas. – Su „Logitech“ HD internetinėmis kameromis ir „Vid HD“ programine įranga vartotojai gaus viską, ko reikia norint pamatyti svarbiausius žmones, pasidalinti su jais savo įspūdžiais itin aukšta kokybe, toli pralenkiančia integruotų kamerų“.

Naujosios serijos flagmanas – „Logitech HD Pro Webcam C910“ internetinė kamera gali filmuoti vaizdus „Full HD“ (1080p) raiška, kalbėtis su HD 720p raiškos vaizdu per internetą, joje integruoti du mikrofonai perduos aiškų stereofoninį garsą pašnekovui. Vos 25 milimetrų storio, modernaus minimalistinio dizaino „Logitech HD Pro Webcam C910“ dera prie nešiojamojo ar stalinio kompiuterio.

Nuolat po ranka internetinę kamerą pageidaujantiems turėti vartotojams yra skirta „Logitech HD Webcam C510“, kurią nesunku sudėti ir, įsidėjus į krepšį ar kišenę, pasiimti su savimi. Jos 360 laipsnių kampu pasukamas objektyvas leidžia į pokalbį ar filmuką įtraukti ir aplink esančius žmones.

„Logitech“ taip pat pristatė dvi HD raiškos internetines kameras – „Logitech HD Webcam C310“ ir „Logitech HD Webcam C270“, kurios savo kaina bus prieinamos kiekvienam. Visose naujose „Logitech“ HD kamerose naudojama „Logitech Fluid Crystal“ technologija, kuri užtikrina aiškų vaizdą, sklandų judesio perteikimą ir ryškias, realistiškas spalvas.

Pristatytos kameros yra sertifikuotos „Skype“ ir tinkamos naudoti su pagrindinėmis interneto vaizdo pokalbių programomis bei paslaugomis – „Skype“, „Yahoo Messenger“, „Windows Live Messenger“, „Gmail Voice“, „Gmail Video Chat“. Jomis galima ir fotografuoti: C910 gali daryti iki 10 mln. taškų raiškos nuotraukas, C510 fotografuoja 8 mln. taškų raiška, C310 – 5 mln., o C270 – 3 mln. taškų raiška.

„Logitech“ HD raiškos internetinės kameros pritaikytos akimirksniu įkelti nufilmuotus vaizdus į „Facebook“ ar „Youtube“ portalus. Kartu pateikiama ir „Magix“ programinė įranga, kuri padės sutvarkyti nufilmuotus vaizdus prieš juos parodant draugams internete. Tuo tarpu nuotraukų ir filmukų galerijoje bus paprasta saugoti savo prisiminimus.

Nauja „Logitech Vid HD“ programinė įranga yra skirta HD (720p) raiškos vaizdo skambučiams, kadangi nepakanka turėti tik HD raiškos internetines kameras, norint bendrauti su HD raiškos vaizdu, reikia ir specialios programinės įrangos, kuri gebėtų apdoroti ir perduoti tokį vaizdą. Ja paprasta naudotis, ji nemokamai pateikiama su visomis naujomis „Logitech“ internetinėmis kameromis. „Logitech Vid HD“ taip pat galima atsisiųsti nemokamai iš www.logitech.com/vid svetainės ir naudoti ją su bet kuria HD raiškos kamera.

„Logitech HD Pro Webcam C910“ prekyboje Europoje pasirodys rugpjūtį ir jos kaina sieks apie 99,99 euro (345 litus). „Logitech HD Webcam C510“, kainuosianti 49,99 euro (apie 172 litus), Europoje taip pat pasirodys rugpjūčio mėnesį. „Logitech HD Webcam C310“ ir „Logitech HD Webcam C270“ bus pradėta prekiauti liepą ir jos kainuos atitinkamai 39,99 ir 29,99 euro (138 ir 104 litus). Daugiau informacijos apie „Logitech“ HD kameras galima rasti www.logitech.com/webcams adresu.

Apie „Logitech“

„Logitech“ yra pirmaujanti pasaulyje kompanija, siūlanti gaminius, kurie padeda žmonėms naudotis jiems aktualiomis skaitmeninio pasaulio galimybėmis. Apimanti daugybę kompiuterinių, komunikacijos ir pramogų platformų, išvien veikianti „Logitech“ techninė ir programinė įranga įgalina naudotis arba pagerinta skaitmeninę navigaciją, muzikos ir vaizdo pramogas, žaidimus, naudojimąsi socialiniais tinklais, vaizdo bei garso komunikaciją internete, vaizdo saugumo bei namų pramogų valdymą. Įkurta 1981 metais „Logitech International“ yra Šveicarijos įmonė, kurios akcijomis prekiaujama Šveicarijos SIX (LOGN) ir "Nasdaq Global Select Market" (LOGI) akcijų biržose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)