„Skynet“ naudotojams – ir mobiliojo interneto paslaugos  (0)

„Skynet“ internetą diegiantis „Penkių kontinentų komunikacijų centras“, bendradarbiaudamas su telekomunikacijų bendrove „Bitė Lietuva“, siūlo klientams šviesolaidinio ir mobiliojo interneto paslaugų komplektą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Skynet“ vartotojai jau turi galimybę naudotis visame pasaulyje populiariu mobiliuoju internetu, kurio sparta, RRT duomenimis, yra didžiausia Lietuvoje.  „Atsižvelgdami į klientų pageidavimus, suteikiame jiems galimybę naudotis plačiajuosčiu internetu bet kurioje vietoje – tiek leidžiant laiką sode, tiek atostogaujant prie jūros. Abi paslaugas siūlome už itin patrauklią kainą“, – teigia Vaidotas Seneckas, „Penkių kontinentų komunikacijų centro“ Verslo plėtros departamento vadovas.

Jo teigimu, projekto partneris buvo pasirinktas dėl aukštos paslaugų kokybės bei galutiniam naudotojui suteikiamo mobiliojo interneto greičio.  „Greitis ir kokybė – tai, į ką mūsų įmonė investuoja jau daugiau nei dešimtmetį, tad siūlydami naują bendrą paslaugą norime užtikrinti ir jos kokybę“, – teigia V. Seneckas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: