„Samsung“ pristatė kompaktiškus lazerinius spausdintuvus  (1)

Lietuvos parduotuvėse pasirodė mažiausi rinkoje „Samsung Electronics“ vienspalviai lazeriniai spausdintuvai su „one touch“ funkcija, kuri leidžia greitai atspausdinti informaciją, matomą tik kompiuterio ekrane.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujieji „Samsung“ spausdintuvai veikia su programine įranga „AnyWeb Print“, kuri leidžia paprastai pasirinkti norimą informaciją interneto svetainėje ir perkelti ją į naują langą kompiuterio ekrane. Taip spausdinama ar išsaugoma tik reikalinga informacija, taigi taupomas laikas ir popierius. ML-1660 ir ML-1665 gali išspausdinti iki 16 puslapių per minutę. Pirmojo puslapio spausdinamas užtrunka mažiau nei 9 sekundes. „Vartotojai nelinkę rūpintis įrenginių priežiūra, todėl šiuose kompaktiškuos spausdintuvuose įdiegėme daugybę funkcijų, leidžiančių patogiai ir nesudėtingai spausdinti,“ – sakė Grehamas Longas (Graham Long), Didžiosios Britanijos ir Europos „Samsung Electronics“ spausdinimo įrenginių padalinio viceprezidentas ir vadovas.

Dėl savo itin mažo dydžio naujieji spausdintuvai puikiai tinka naudoti nedideliuose biuruose ar namuose. Jie yra modernaus dizaino su stilingu juodos spalvos korpusu. Specialus gaubtas sugeria triukšmą, todėl pašaliniai garsai netrukdo susikaupti. Kitaip nei kituose spausdintuvuose, „Samsung“ ML-1660 ir ML-1665 priekinėje dalyje įmontuotas ryškus įjungimo mygtukas, kas skatina vartotojus išjungti spausdinimo mašiną, kai ja nesinaudoja. Paskaičiuota, kad išjungiant spausdintuvą galima sutaupyti iki 9,55 W energijos sąnaudų per valandą. Per metus tai sudaro tiek pat energijos, kiek sunaudotume 18 dienų palikę kambaryje degančią šviesą.  Tausojant aplinką, ML-1660 ir ML-1665 įpakuoti minimalių matmenų pakuotėse.  „Samsung“ ML-1660 ir ML-1665 kainuoja apie 290 Lt.

Techniniai duomenys


Įrenginys
ML-1660 ir ML-1665
Bendri duomenys
Matmenys
341 x 224 x 184 mm
Svoris (su eksploatacinėmis medžiagomis)
5.8 kg
Sisteminė atmintis
8 MB
Triukšmo lygis
49 dBA
Energijos sąnaudos
Laukimo režimas: 10 W
Parengties režimas: Mažiau nei 60W
Spausdinimo vidurkis: mažiau nei 350W
(priklauso nuo aplinkos sąlygų)
Spausdinimas
Greitis
16 psl./min
Skyra
1 200 x 600 dpi
Pirmasis spausdinamas puslapis
Mažiau nei 8,5 s (iš parengties režimo)
Popieriaus dėtuvės
Dėtuvės talpa ir tipas
150 lapų
Duomenų išvesties įrenginio talpa
100 lapų
Lapo matmenys
A4, A5, laiškas, vokas, pusiau sulenktas lapas, ISOB5, JISB5
Eksploatacinės medžiagos
Spausdinimo kasetė
1 500 įprastų puslapių (ISO/IEC 19752)



Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: