„Samsung“ pristatė naujos kartos interaktyvią demonstracinę lentą  (0)

Siekdama padėti žmonėms mokymuose ar konferencijose efektyviau pristatyti informaciją, kompanija „Samsung Electronics“ sukūrė interaktyvią, lietimui jautrią demonstracinę lentą. Tokią lentą tinka naudoti tiek didelėse, tiek mažose auditorijose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Samsung 650TS“ lentoje integruotas lietimui jautrus 165 centimetrų skersmens ekranas. Jame vaizdinė medžiaga atrodo patrauklesnė, ryškesnė ir profesionalesnė, todėl auditorija lengviau išlaiko dėmesį ir geriau įsisavina informaciją.  

 „Naujojoje interaktyvioje demonstracinėje lentoje gausu pažangių funkcijų, kurios leidžia įmonėms produktyviau ir kūrybingiau dirbti. Ši priemonė padeda pristatymą padaryti žymiai įspūdingesniu ir įdomesniu klausytojams”, - sakė Sy Hun Pak (See Hun Park), „Samsung Electronics“ Europos ekranų padalinio direktorius.

Kompiuterinės, vaizdo ir tinklo sąsajos dėka lentoje lengva gauti ir atkurti informacinį turinį. Be to, 650TS lentoje integruota kompiuterinė įranga ir garsiakalbiai, todėl vaizdo ir muzikos įrašams leisti nebereikalingi jokie papildomi garso įrenginiai.

Lentos LCD ekranas atkuria didelės raiškos vaizdą, į kurį galima žiūrėti iki 175 laipsnių kampu. Jo paviršius sudarytas iš šviesą atspindinčios stiklo plokštės, todėl lengviau įskaityti turinį ir mažiau pavargsta akys.

Modelyje 650TS įdiegta „Interactive Whiteboard Agent“ programa leidžia vieno mygtuko paspaudimu perduoti dokumentą į kitus patalpoje esančius įrenginius. Turimus duomenis su „My Content“ funkcija galima saugoti tiesiog pačioje lentoje, o pristatymo pabaigoje – juos piršto spustelėjimu ištinti.

„Samsung 650TS“ techniniai duomenys:
Ekranas – 65 colių įstrižainė
Storis – 450 mm
Svoris – 70 kg
Skiriamoji geba – 1920x1080 taškų
Kontrastas – 5000:1
Žiūrėjimo kampas – 178/178 (H/V) laipsnių
Reakcijos laikas – 5,5 ms
Maksimalios energijos sąnaudos – 450 W
Įvestys – VGA(SOG), DVI, CVBS, HDMI
Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: