„Samsung“ išleido naują didelio formato LED ekraną reklamoms  (0)

Kompanija „Samsung Electronics“ išleido pirmąjį pasaulyje EX serijos ploną plačiaformatį ekraną su LED apšvietimo technologija, skirtą reklamoms demonstruoti. Jo korpusas net iki 40 proc. lengvesnis nei kitų tokio paties dydžio informacinių ekranų. O vertinant elektros energijos sąnaudas, išvaizdą, vaizdo kokybę ir efektyvumą, šis LED ekranas yra gerokai pranašesnis už įprastus LCD.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„EX serijos LED plačiaformačiai ekranai savo novatoriškomis savybėmis keičia informacinių ekranų rinką. Kurdami pažangiausias technologijas, sieksime ir toliau pirmauti šioje srityje,“ - sakė Jin Han Kim (Jin-Hwan Kim), „Samsung Electronics“ vizualinių ekranų padalinio vykdantysis direktorius.

EX reklamos ekranų serija – tai naujausių technologijų ir aplinkai draugiškos koncepcijos derinys. Šiems modeliams suteiktas „Energy Star 5.0“ sertifikatas – dėl LED technologijos jie sunaudoja iki 40 procentų mažiau elektros energijos nei įprastiniai LCD ekranai, be to, jie išskiria mažiau anglies dioksido ir kenksmingų medžiagų. Galimybė ekrane integruoti kompiuterį mažina jo eksploatavimo išlaidos.

120 Hz kadrų keitimosi dažnis atkuria greitai judančius objektus, o 1920x1080 taškų „Full HD“ skiriamoji geba užtikrina tikrovišką ir kokybišką vaizdą. Per turinio valdymo sistemą „Magicinfo i“ galima tuo pačiu metu valdyti kelis į vieną tinklą sujungus ekranus, o RJ45 jungtis leidžia valdyti ekraną naudojant LAN ryšį iš bet kurios vietos.  „Samsung“ EX serijos ekranai būna 101,6, 116,84 arba 139,7 centimetrų įstižainės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)