Plečiamas mobiliojo 4G interneto MEZON pardavimo salonų tinklas  (0)

Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras), teikiantis šalyje 4G interneto MEZON paslaugas, atidarė du naujus pardavimo salonus – Klaipėdoje ir Šiauliuose. Ketvirtosios kartos mobiliojo ryšio „WiMAX“ tinkle veikiantį internetą galima užsisakyti jau 18-koje specializuotų MEZON salonų, taip pat Telecentro partnerių prekybos vietose arba elektroninėje parduotuvėje www.mezon.lt.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Klaipėda ir Šiauliai yra dideli miestai. Siekdami kuo geriau aptarnauti gausėjantį MEZON interneto klientų būrį, ir viename, ir kitame mieste atidarėme po antrą pardavimo saloną“, – sako Telecentro komercijos direktorius Egidijus Ropė. Jis pabrėžia, kad naujieji MEZON salonai įrengti miestų centruose, klientams patogiose vietose: Klaipėdoje – S.Šimkaus g. 12 / H.Manto g. 9, o Šiauliuose – Tilžės g. 157. MEZON salonai taip pat veikia Klaipėdos ir Šiaulių prekybos centruose „Akropolis“. Kiti 14 MEZON salonų yra įrengti Alytuje, Kaune, Marijampolėje, Panevėžyje, Raseiniuose, Tauragėje, Utenoje, Vilniuje.

„Telecentras įdiegė Lietuvoje pažangiausią mobiliojo ryšio technologiją „WiMAX“ ir teikia sparčiausio mobiliojo interneto MEZON paslaugas. Pagrindiniai mūsų uždaviniai įsitvirtinus rinkoje – didinti ryšio aprėptį ir užtikrinti kokybišką klientų aptarnavimą“, – sako Egidijus Ropė. Jis pažymi, kad jau šių metų liepą prasidės aktyvūs „WiMAX“ tinklo plėtros darbai, kurie suteiks mūsų šalies  gyventojams dar didesnes galimybes naudotis mobiliuoju internetu MEZON.

2009 metų kovą pasiūlytas naudoti Vilniuje, 4G internetas MEZON šiandien veikia jau 44 miestuose ir priemiesčiuose ir yra prieinamas 50 proc. Lietuvos gyventojų. MEZON interneto paslaugos teikiamos ne tik mūsų šalies sostinėje ir didžiuosiuose miestuose, bet ir pajūrio kurortuose bei mažesniuose miesteliuose.

Anot Egidijaus Ropės, artimiausiu metu MEZON internetas pasieks Ignaliną, Kaišiadoris, Molėtus, Pasvalį, Trakus ir kitas vietoves. Planuojama, kad 2010-ųjų pabaigoje „WiMAX“ mobiliuoju ryšiu bus padengta daugiau nei 60 proc. Lietuvos teritorijos, o 2011-aisiais – bemaž visa šalis.

Šiuo metu Telecentras yra vienintelis mobiliojo 4G ryšio operatorius Lietuvoje. Bendrovė užtikrina iki 40 Mb/s ryšio greitaveiką viename MEZON interneto bazinės stoties sektoriuje, kuri yra penkis kartus didesnė nei teikiama viename sektoriuje 3G ryšiu.

2010 m. pirmąjį ketvirtį 35 proc. naujų mobiliojo interneto vartotojų, besijungiančių kompiuteriais, pasirinko 4G internetą MEZON, jį užsisakė kas penktas naujas interneto (ir fiksuoto, ir mobilaus ryšio kartu) vartotojas. Populiariausi – siunčiamų duomenų kiekio neribojantys MEZON planai „Bendrauk“, „Nevaržyk“, „Pramogauk“. 2009 metais 4G internetas MEZON buvo apdovanotas „Inovatyvaus produkto“ prizu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)