„eCito“ automobilių parką papildė elektra varomas motoroleris  (0)

Prie aplinkai draugiškų transporto priemonių priskiriami elektra varomi motoroleriai atkeliauja į Lietuvą. Savo automobilių parką elektra varomu „Govecs“ motoroleriu papildė bendrovė „Ekomobility“, teikianti „eCito“ dalinimosi automobiliais paslaugą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kuo toliau, tuo labiau gyventojai, ypač Vakarų šalyse, linksta prie „žaliosios“ produkcijos. Ta tendencija pastebima ir transporto srityje – gatvėse daugėja dviračių ir kitų alternatyvų, tokių kaip elektra varomi motoroleriai. Jie leidžia išvengti ne tik gamtos taršos, bet ir augančių kuro kainų“, - sakė Mindaugas Glinskis, bendrovės „Ekomobility“ verslo plėtros vadovas.

M. Glinskio teigimu, elektra varomo motorolerio sąnaudos 100 kilometrų sudaro tik 3 litus. Toks motoroleris važiuoja apie 45 km/h greičiu ir pakrautas gali nuvažiuoti iki 60 kilometrų. „Elektra varomą motorolerį yra populiaru rinktis užsienyje, kai norima atsipalaiduoti ir pasivažinėti po miestą ar kurortinius miestelius. Juo labai patogu nusigauti į kitą miesto galą pas draugus ar į kokį renginį“, - sakė M. Glinskis.

Šiuo metu bendrovė „Ekomobility“ be elektra varomo motorolerio savo automobilių parke turi 10 „eCito“ automobilių. Rezervavus „eCito“ automobilį internetu galima pasirinkti, iš kurios vietos patogiausia jį pasiimti: „Green Hall“, „Eikos“, „Vilniaus Verslo Uosto“ stovėjimo aikštelių ar Vilniaus oro uosto. Planuojama, kad ateityje „eCito“ punktai atsiras šalia „miegamųjų“ Vilniaus rajonų, geležinkelio stotyje, o vėliau paslauga bus teikiama ir kituose Lietuvos miestuose.

Įmonė „Ekomobility“ pirmoji Lietuvoje pradėjo teikti „eCito“ dalinimosi automobiliu paslaugą. Ši bendrovė užsiima ir kitomis inovacijomis automobilių verslo srityje – ji parduoda elektra varomas transporto priemones.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: