Naujos „Logitech“ ausinės pasižymi krištolinio aiškumo garsu  (2)

„Logitech“ šiandien pristatė naujas ausines, kurios praturtins pokalbius internetu, muzikos klausymąsi ir filmus itin aiškiu garsu. „Logitech USB Headset H530“ ir „Logitech Laptop Headset H555“ palaiko „Skype“ sukurtą labai plataus diapazono garso technologiją, todėl kalbantis per internetą su žmogumi, kuris yra už tūkstančių kilometrų, šios ausinės padeda sukurti įspūdį, tarsi pokalbis vyktų tame pačiame kambaryje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Iš klientų apklausų sužinojome, kad geresnė garso kokybė yra vienas svarbiausių kriterijų renkantis ausines, – teigė „Logitech“ atstovas Lietuvoje Alimas Zaubidovas. – Todėl sukurtos itin plataus diapazono garso technologiją palaikančios naujosios H555 ir H530 ausinės padeda užtikrinti krištolinio aiškumo pokalbius.“ Labai plataus diapazono garso technologija, sukurta „Skype“, perduodama garsą dideliu dažnių diapazonu, leidžia atkurti natūraliau skambantį balsą. Be to, ši technologija naudoja mažiau duomenų srauto ir gali realiu laiku prisitaikyti prie esamo tinklo apkrovimo.

„Logitech USB Headset H530“ ir „Logitech Laptop Headset H555“ yra suderinamos su „Logitech Vid HD“, „Skype 4.0 for Windows“ ir „Skype 2.8 for Mac“ bei naujesnėmis šių interneto pokalbių programų versijomis. Abu naujieji ausinių modeliai naudoja USB jungtis. Tai reiškia, kad garsas yra perduodamas visiškai skaitmeniniu būdu.

Lengvos, sudedamos „Logitech Laptop Headset H555“ ausinės yra pritaikytos nešiotis kartu su savo nešiojamu kompiuteriu. Jos yra kabinamos ant ausų, o lankelis juosia galinę galvos dalį.  „Logitech USB Headset H530“ yra įstatomos į ausis. Ausinėse įmontuotais garso valdikliais paprasta sureguliuoti pokalbiams, filmams, muzikai ar žaidimams tinkamiausią garsą.

Abiejose „Logitech“ ausinėse naudojami aplinkinį triukšmą pašalinantys mikrofonai, kuriuos, kai jie nenaudojami, galima nusukti į šalį. „Logitech Laptop Headset H555“ prekyboje turėtų pasirodyti liepą ir kainuoti 59,99 eurus (apie 207 litus). „Logitech USB Headset H530“ prekiauti bus pradėta taip pat liepą ir jos kainuos 49,99 eurus (apie 173 litus).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: