„Logitech“ išleido naujos kartos erdvinio garso garsiakalbius  (1)

Galingas, 5.1 kanalų erdvinis garsas muzikai, filmams ir žaidimams bei galimybė prijungti kone bet kurį namų pramogų įrenginį, grotuvą, kompiuterį – šiais bruožais pasižymi naujos kartos „Logitech Surround Sound Speakers Z506“ garsiakalbiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Sukūrėme „Logitech Surround Sound Speakers Z506“ taip, kad žmonės galėtų juos prijungti ir naudoti kaip tik jiems patinka, – sako „Logitech“ viceprezidentas ir garso produktų padalinio generalinis direktorius Markas Schneideris. – „Logitech Z506“ garsiakalbius galima naudoti su beveik bet kokiu namų pramogų įtaisu. RCA jungtis leidžia prijungti žaidimų kompiuterį, prie 3,5 mm jungties – kompiuterį, nešiojamąjį muzikos grotuvą.“ Kad „Logitech Surround Sound Speakers Z506“ garsiakalbius būtų paprasta sujungti, visi kabeliai yra nuspalvinti skirtingomis spalvomis, taip pat pridedamas papildomas kabelis kompiuteriams ir muzikos grotuvams. Be to, naujieji „Logitech“ garsiakalbiai gali būti prijungti prie dviejų įrenginių vienu metu, pavyzdžiui, žaidimų kompiuterio ir muzikos grotuvo. Z506 naudojama erdvinio 3D stereo garso sistema įprastą, dviejų kanalų stereofoninį garsą gali paversti erdviniu ir leisti pasinerti į mėgiamų filmų veiksmą su dar didesniu malonumu ar suteikti pranašumą žaidime, kur svarbu laiku išgirsti besiartinantį iš nugaros priešą. 75 vatų (RMS) garso galia pasižymintys „Logitech“ naujausi garsiakalbiai kambarį pripildys kokybiškiausiu garsu. Žemyn nukreiptas žemų dažnių garsiakalbis išgauna sodrius, žemus bosus, kurie suteikia muzikai, filmams ir žaidimams kur kas daugiau efekto ir gyvumo. Bosų garsumą galima reguliuoti atskiru reguliatoriumi – pasigarsinti, kai norisi virpančių langų, ar pritildyti, kai pradeda belstis kaimynai. O kai namiškiai trokšta tylos, prie „Logitech Surround Sound Speakers Z506“ galima prijungti ausines – tam yra jungtis.

„Logitech Surround Sound Speakers Z506“ parduotuvėse Europoje pasirodys rugpjūčio pradžioje ir kainuos 89,99 euro (apie 310 litų).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: