Naujasis „BlackBerry Torch“ Lietuvoje pasirodys rudenį  (2)

Pagrindiniu „iPhone“ konkurentu krikštijamas naujasis išmanusis telefonas „BlackBerry Torch“ Jungtinėse Amerikos Valstijose pasirodys po savaitės. Lietuvoje naująjį bendrovės RIM kūrinį, kuris turi ir lietimui jautrų ekraną, ir visaženklę QWERTY klaviatūrą, bus galima įsigyti rudenį, praneša „Bitė Lietuva“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Lietuvoje, kaip ir visame pasaulyje, „BlackBerry“ išmanieji telefonai pelnytai užsitarnavo lyderio vardą. Todėl labai tikėtina, kad naujasis „BlackBerry Torch“ taps rimtu konkurentu jau pasirodžiusiam „iPhone4“ modeliui“, - sakė Jūratė Puodžiukaitė, „Bitė Lietuva“ rinkodaros vadovė. Atslenkamo „BlackBerry Torch“ ekrano įstrižainė siekia 8 cm,naujasis modelis užtikrina spartų ryšį 3G tinkle, taip pat turi „Wi-Fi“, „Bluetooth“ GPS imtuvus, 5,0 megapikselių kamerą su blykste. „BlackBerry Torch“ yra itin plonas – vos 14,6 mm ir sveria tik 160 g. Bene pagrindinė nauja „BlackBerry Torch“ savybė – gerokai patobulinta operacinė sistema „BlackBerry 6“. Naujoji operacinė sistema pasižymi universalios paieškos funkcija, populiariausių socialinių tinklų integracija, „Wi-Fi“ tinklu vykdoma duomenų sinchronizacija ir ypač greita interneto naršykle, kuri jau palaikys ir naują interneto standartą HTML5. Gegužės mėnesį paskelbtoje pasaulinėje mobiliųjų telefonų pardavimų ataskaitoje „BlackBerry“ išmanieji telefonai ir toliau išlieka pirmaujančiųjų pozicijoje. Kanadiečių bendrovės RIM gaminami įrenginiai jau nuo praėjusių metų pradžios lenkia „Apple“ išmaniuosius telefonus „iPhone“.

„BlackBerry“ telefonai pripažinimą visame pasaulyje užsitarnavo dėl savo unikalių elektroninio pašto paslaugų, kurios išliks ir „BlackBerry Torch“ modelyje. „BlackBerry“ įrenginiai išsiskiria specialia duomenų suspaudimo technologija, todėl siunčiant ar gaunant el. laiškus, taip pat naršant internete persiunčiama žymiai mažiau duomenų nei įprastais telefonais. „Blackberry“ paslaugos ir telefonai taip pat vertinami dėl aukšto saugumo lygmens užtikrinimo – juos patvirtino ir atestavo dauguma valstybinių organizacijų bei NATO. „BlackBerry“ technologijos šifruoja naudotojo duomenis kortelėje ir pačiame įrenginyje.

Šiuo metu „Bitės Lietuva“ salonuose galima įsigyti „BlackBerry Curve 8520“, „BlackBerry Curve 8900“ ir „BlackBerry Bold 9700“ modelius su specialiais mokėjimo planais. „Bitėje“ telefonai „BlackBerry“ išlieka vienais populiariausių verslo ir privačių klientų įsigyjamais išmaniaisiais telefonais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: