ASBIS kompanija gavo išskirtines teises platinti "Dell Streak" planšetinį kompiuterį  (1)

ASBISC Enterprises PLC, ekspertas IT produktų platinime EMEA regione, iš Dell Inc. (DELL), gerai žinomo kompiuterių gamintojo, gavo išskirtines teises platinti naują DELL produktą – 5“ įstrižainės planšetinį kompiuterį Dell Streak. Lietuvoje šį produktą platins ASBISC Enterprises PLC kompanijai priklausanti įmonė – UAB „ASBIS Vilnius“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

"Dell Streak" 5 colių įstrižainės planšetinis kompiuteris turi įdiegtą "Android" operacinę sistemą ir yra sukurtas taip, kad patenkintų visus poreikius „on-the-go“, jame yra įdiegta GPS navigacinė sistema, sąsajos su populiariausiais socialiniais tinklais, nuolatinis interneto palaikymas. Smūgiams bei įbrėžimams atsparus  5 colių ekranas itin patogus naršymui internete, elektroninių laiškų siuntimui ir priėmimui, filmų žiūrėjimui, muzikos parsisiuntimui bei rūšiavimui, žaidimų žaidimui. 5 mega pikselių kameros pagalba vartotojas gaus aukščiausios kokybės nuotraukas bei video. Bluetooth ir 3G/GSM ryšiai užtikrins greitą ir sklandų duomenų apsikeitimą. Be visų įprastų kompiuterio savybių Streak gali būti naudojamas kaip telefonas – balso pokalbiams, SMS ir MMS žinučių siuntimui. Integruoto 1GHz procesoriaus pagalba programos veiks sklandžiai ir sunaudos minimalius baterijos resursus. Šį planšetinį kompiuterį daug patogiau nešiotis negu kad įprastą nešiojamąjį kompiuterį, o funkcijų ir programų gausa jis pilnai atstos jį.

Lietuvos parduotuvių lentynose "Dell Streak " pasirodys jau kitą savaitę, už neįtikėtiną 2099 Lt kainą (su PVM). Ieškokite "Bitės", "Elektromarkt", "BMS Megapolis" ir "Topo centras" prekybos salonuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)